2011-05-26


Tysta Mari - Kontraktet (
lyssna på Spotify)

Gamla versionen hittar ni här: Myspace


Fy satan vilken glad överraskning jag fick när jag kom hem efter jobbet! Tysta Mari's nya låtar ligger uppe på Spotify. Jag drog igång plattan med det samma och ställde mig i duschen å efter ett par låtar kommer den.."Kontraktet". Som jag väntat på den! Jag fick sån kick att jag utbrast ett lite för högt "Ååååhhh!!!" och studsade på stället.
Man vet att man är en musikjunkie när man redan kan texten, sen 1½(?) år tillbaka, till en låt som nyligen släppts på platta. Jag lyssnade nästan sönder den på Adams Myspace förr. Grymmaste söprajsen på lääänge!
Det var bara det jag ville säga...och att ni får ha en grym helg! Själv ska jag partaja med världens goaste 80-åring...


♥ MORMOR ♥



2011-05-25



Subwaste - Warehouse
(Favorit i repris!)



make a gif


West Coast Riot-biljetten bokad och räkningarna betalda! Nu ska jag strax bege mig till jobbet, tänkte lyxa till det lite å ta vagnen idag. Det ni! Over n out!

2011-05-21




Veronica Maggio - Satan i gatan



Här sitter jag å är pigg som fan! En powernap, tidigare idag, drog ut på tiden litegranna och jag vaknade 2 timmar senare än det var planerat. Har inte fått mycket gjort idag men har iallafall lyckats boka hotell i Dubrovnik. *tummen upp* Nu har vi bara hotell i Split kvar och tågresan hem från Köpenhamn. Öjöjöj va vi kommer fara runt i sommar.

Igår lirade Maggio på Liseberg och fy satan va mycket folk det var! Vi fick köa i en timme innan vi kom innanför grindarna. Läste någonstans att det var cirka 18 000 pers på plats. Hon blandade gammalt och nytt så jag fick höra många favoriter, som typ "Stopp", "Satan i gatan" och "Mitt hjärta blöder". Enda låten jag saknade var "Inga kläder".
Hela Liseberg lät som en tjejkör när "Snälla bli min" spelades:




 



Det blir massa goa spelningar framöver!

15/6       Danko Jones
16/6       West Coast Riot
17-18/6  Metaltown
22/6       Flogging Molly
30/6       Blood for blood
4/7        Social Distortion - Pariiiiis!!!


Har dessutom kärat ner mig i en playsuit, givetvis är den dyr och givetvis hittar jag den inte i min storlek nånstans...haha.


Från Emmy Design



2011-05-20




Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder


Snälla, snälla, snälla! Låt mig få må såhär bra framöver. Det är fredag, sol, jag e ledig imorrn, lönespecen var den grymmaste på länge, ikväll lirar Maggio på Liseberg...listan är grymt lång på allt positivt! Jag gillart som fan!

Snart har det dessutom gått två veckor sedan mitt busskort gick ut och jag bestämde mig för att cykla/gå till och från jobbet istället för att sponsra Västtragik (haha, det var inte meningen att skriva tragik, men det passar mycket bättre så jag låter det va) med en onödigt hög summa pengar varje månad. Jag tänker fortsätta cykla tills det blir för dåligt väder, det får mig dessutom att må mycket bättre.

Lönen är nog den högsta jag fått på evigheter. 7500:- mer än den jag fick ut förra månaden, fattar ni va jag jobbat då?! Det har vart värt slitet, nu kan jag börja slappna av och se fram emot semestern i Paris/Kroatien om 1½ månad. Jag är grymt pepp på Paris! Strosa runt i Montmartre, gå på Social Distortion och bara ha det jävligt gött.



Det här fick mig för övrigt att garva så tårarna rann häromdan:


Brorsan sms:ar med kusin Joel.
Det är för övrigt dom här två jag ska hänga med på Metaltown i år.
Och dela en liten 1a med i x antal dygn, kommer bli intressant ;)



2011-05-17



Rancid - Fall back down



Va lite låg ett tag, men nu har jag vänt på det...igen! Haha.. Så nu slänger jag upp lite bilder från veckorna som gått.

Hängde med Nina lite överallt förra lördan faktiskt. Askim, Sisjön, Slottskogen (vi hamnade mitt i nån freesbee frensie) och drog ett spontant biobesök. Lite stressigt att köpa biljetter tio minuter in i reklamen, men vi hann! "Water for elephants" blev det och efteråt käkade vi på Yammy. Grymt bra dag! Vi hitta gamla hederliga lakritspipor på Jula, det var inte alls vad vi skulle ha.



Leif & Leif



Förra måndagen släpade jag ner cykeln från vinden och tog min första cykeltur sen hösten 2008?! (Å den gången cyklade jag inte ens, jag blev skjutsad på pakethållaren..som är kanske 40 cm ovanför marken). Rebecka var ledig så jag trampade dit på en hoj som mamma kallar för "barncykel". :)
Solen sken å det var grymt varmt så vi satt på hennes balkong och tryckte i oss en massa olika melonsorter och pratade. Fan, va sönt det var att få prata med någon som fattade precis hur jag kände och känner. Efter den pratstunden kändes det inte lika tungt längre.

  

  
När jag kom hem hade strömmen gått i hela kvarteret. Jag höll på att inte hitta hem eftersom det var kolsvart i trappen. Mobilen lös inte upp ett skit så jag fick kladda på väggarna och stå i mörkret och leta rätt nyckel. Väl hemma insåg jag allt jag INTE kunde göra utan ström och varmvatten. Jag tände massa ljus och försökte mysa med Nova, men hon verka bara tycka det var skum stämning...kattskrälle.



Dagen därpå var både elen och varmvattnet tillbaka så då passade jag på att ljusa upp håret lite.



Fredag till måndag var mami och papi på sitt årliga besök i stan! Alltid lika mysigt att ha dom här å kunna mötas upp i stan när man vill. Saknar er! Och resten av familjen med för den delen.
Vi har käkat massa go mat, strosat på stan, slappat på hotellrummet och gått på speedway. Jag var pinsamt dålig på att knäppa kort så det blir bara från i lördags då vi var på speedway. En tävling som regnade bort...


  
   
Inget drömjobb uppe i kranen direkt. Varje år frågar vi oss hur han gör om han blir akut skitnödig?!

Ullevi efter fyrverkeri


2011-05-04


The Trashmen - Surfin' bird


Planen var att fira Valborg i Slottsskogen som alla andra fyllon. Men Malin kom med ett bättre förslag och vi hamnade i? på? i? Guldheden istället. Där satt vi och grillade "Denniskorv" och drack Jim Beam med Joel och Felix, som jag aldrig träffat innan. Till en början gjorde jag nog ett bra första intryck, eller ja, under de två första minutrarna. Men så sket det sig när jag råkade slå ihop "mittfingret" och "fel" i samma ord. Resultatet blev "fittfingret". Jag tänkte att jag kanske inte hade talat tillräckligt högt å tydligt för att min lilla felsägning skulle höras så jag fortsatte prata som ingenting. Men så brast Malin ut i asgarv och min tabbe var ett faktum. 
Men jag bjur på den! Och det blev en längre diskussion om det specifika fingret, haha.

Solen försvann så vi gick upp i lägenheten och parkerade på Felix osköna blommiga tantsoffa. Han och Joel ville lyssna på reggeamusik, jag och Malin ville lyssna på punk/metal/rock. Så vi kom överens om att köra varannan låt. Men när Jimmy dök upp hade det gått så långt att vi nästan uteslutande spelade våra låtar och Felix och Joel fick avbryta sina halvvägs in, hehe.
Efter Caipirinha, Jim Beam, öl och cider bar det av inåt stan. Vi hamnade på Biljardpalatset av alla ställen och dessutom när det var tjugo minuter kvar till stängning. Misslyckat, men sällskapet va grymt så jag klagar inte. :)


En liten film och några kassa bilder!