Ny tavla

Skulle egentligen leta upp ett par tatueringar idag men fastnade för en bild i en av tidningarna och började måla istället. Tavlan blev klar på en å samma dag. Gick lite väl smidigt. 


Tjo

Min plan att vända hem tidigt igår, efter Avatar's spelning, sprack. Istället blev det lite för mycket dricka och alldeles för roligt för att gå hem och lägga sig i tid. Jag har sovit typ två timmar. Värt! :)
Snart ska jag vara pigg och glad på jobbet..dags för en dusch.

P.S: Mina gamla sletna pjucks ligger och skräpar på en buske utanför Brewhouse. Fint. ;)
P.S2: Fy fan va Per Gessle ser ut?! Var det inte Marie som varit sjuk? Ser ut som att Per va offret..

...

Madrasserade väggar, ingen hör mina skrik,
Jag sitter som på nålar, rör mig bland lik.
Jag är styrd, jag är styrd men vem håller kontrollen?
Följer manualen, spelar rollen.
Är en halvmålad tavla, inget av mig är helt.

Har stulit allt runt mig och nekar blint.
Jag har sprungit hela livet utan att komma fram.
Mitt samvete, det är helt svart.

Förväntningarna e noll och prestationen e noll,
Jag fixade dom här pillren för att komma i form.
Jag är stämd i moll.


Fyll mig igen, jag vill flytta hem,
Nedsövd och drogad bara tillbaka igen.

Såg lyktorna och sen lös det kallt,
På ett blekt ansikte i kaos.
För jag är en gitarr som tappat sin klang,
Den här världen fick mig på fall.
Jag kunde höra hur dom viskade mitt namn,
Medans jag kröp bakgatorna fram.

Tysta Mari - Stämd i moll

(
Fullständig text)


Lördagens utgång

Vi började med förkrök hemma hos mig och vid tolv drog vi till Diamond Dogs. Där blev vi inträngda i ett hörn av massa tråkiga småpojkar. Jag försökte äckla dem genom att låtsas att jag snusade. Peta upp tuggummi under läppen och vifta med en dosa jag hittat (moget). Det funka inget vidare. Så vi satte oss nån annanstans. Och vips kom ett annat gäng töntar och skulle prata.
Jag och Frugan lurade i en av dem att vi var ihop, på riktigt. Haha, det var det roligaste jag gjort på länge! Han ställde en massa korkade frågor och vi gav så klockrena svar.
Kvällen slutade på Parkan. Inte min grej, men det blir ju vad man gör det till. Jag dansade och klänningen hasade ner på magen både en och två gånger (tur att jag hade linne under!).


  
Jag slängde ihop nått ätbart. Flickorna fick sitta på golvet. 
Nova var också med.


   
Frugan e bra på att blanda drinkar.
Therese ser kanske elak (och kort?) ut på bilden, men hon e världens goaste. ;)

   
Drink nummer två var också go! Två misslyckade egobilder ("Va fin dörr Marlene har!").
Therese letade upp Barbados-medley på Spotify..huvva ösch...


  
...men vi dansade ändå.Slapp söndag

Ah, va skönt det är att va bakis! Bara sova, slappa och trycka i sig rester från igår...

Imorgon blir det Ullared. Jag har noll cash men får väl låna av mig själv och tänka två, tre gånger innan jag lägger nått i vagnen. Är ganska duktig på det numera.
Ska upp tidigt så snart lär jag krypa ner, läsa en stund kanske. Just nu har jag svårt att slita mig från Nikki Sixx bok "
Heroin diaries".Nikki Sixx


Karatefylla!?

Det är helg och jag är ledig! = Förkrök hos mig och sedan ut på schtaan hela natten!


Jag saknar er...

"Saknar dig :("

Ett kort och koncist sms, två ord som faktiskt gjorde min dag idag. I min värld är det bland det finaste man kan säga/skriva till någon. Och folk gör det alldeles för sällan. Det inkluderar även mig. För hur ofta har jag inte tänkt på någon, saknat någon men aldrig nämnt det för personen i fråga? Alldeles för ofta.
Så här kommer en liten lista på några som jag saknat den senaste tiden (och oftast är dem jag alltid saknar);

Familjen.
När jag pratar med dem i telefon blir saknaden större. Jag träffar min familj alldeles för sällan.

Crämen & Pat.
Det säger sig självt. Från att ha umgåtts flera ggr i veckan till att ses någon gång per år.

......
Han som fick mig att skratta fast jag var på skitdåligt humör. Som blev lika överraskad som jag när jag svarade mitt i natten utan att en enda signal gått fram. Som jag tyckte om att lyssna på när han pratade om allt möjligt.
Som fucka upp det som fan, men som jag aldrig kan hata. Inte ens tycka lite illa om.Lillskrutt börjar bli redo att följa med moster till Metaltown ;)


Nya tavlan...

Ja, jag vet..jag är grym.
1x1 m..kladd! Tapet, flyers, tidningspapper, färg och tapetklister.

Min Berlin-tavla blev klar igår och idag smacka jag upp den på väggen. Och när jag ändå var i farten passade jag på att borra upp min schweinigt snygga gitarr. Nu saknas "bara" en enklare skinnsoffa, platt-tv och ett litet soffbord.

Morrn, morrn..? Eller, va..?

Men åh, säg att klockan är fem på morgonen?! Det är ju därför det är mörkt eller hur? Och det är därför jag precis vaknat, eller? Fan..
När jag kom hem från doktorn skulle jag bara vila en halvtimme. Haha, en HALVTIMME?! Skulle inte tro det. 
Men jag hann göra lite nytta innan jag somnade.

1. På busshållplatsen fick jag ringa efter taxi åt en virrig tant som skulle på ögonoperation. Dagens goda gärning. Så fort jag visar mig ute är det någon som ska ha hjälp? Hur fan skulle folk klara sig utan mig?
Jag ska snart börja klä mig (och mitt storhetsvansinne) i kroppsstrumpa och patrullera gatorna. Hjälpa pensionärer, alkisar, vilsna påtända killar och nån enstaka vilsen vanlig människa också.

2. Frågade ut doktorn ordentligt. Jag börjar bli bra på läkarbesök!
För övrigt var det vaccinations-kaos på vårdcentralen. Eller ja, det kändes så bland alla ungar, föräldrar och den ena barnvagnen mer gigantisk än den andra.

3. Slängde soporna.
Okej, ser inte mycket ut för världen. Men var inte så snabba att döma! Soporna har stått och väntat i en vecka kanske. Och dessutom har jag sorterat skiten! Så..ge mig lite cred.

Och efter punkt nummer tre är det svart, som sagt. Fint. Bra där.

Vem behöver Liseberg eller Grönan?!

Här vare dött! Trots det har det hänt en del, men det är knappast värt att nämnas. Fattar inte varför jag slösar tid och energi på något som inte känns "hundra" från början. Veckans höjdpunkt va iallafall Hoffmaestro & Chraa's spelning i onsdags.
I fredags vaknade jag med världens jäkla halsont och var helt däckad i ett dygn. Jag trodde att jag hade repat mig någorlunda vid det här laget. Men mitt försök att ta mig till affären slutade ganska abrupt när jag letade efter mössan i garderoben. Harrejävvlar va det snurrade i pallet.
Och det var inte första gången. Det snurrar till och med när jag ligger ner och det läskigaste är att ögonen följer med. Som att man försöker hitta nån fast punkt att titta på i allt virrvarr. Vem behöver Liseberg eller Grönan när man kan åka gratis hemma i sin egen lägenhet?!
Fick inse att jag inte skulle klara den korta biten till butiken själv, kastade in handduken och bad Dannyboy om hjälp. Är det någon jag litar på helt och fullt så är det han.
Glidaren kommer i taxi närsomhelst, så jag ska väl klä på mig. Snacka om att våra livsstilar glidit isär en aning sen vi gjorde slut, haha.