31/3


Snacka om moodswing?! Ena stunden satt jag och planerade en överraskning och i nästa grina jag. La ifrån mig allt, grina klart och återgick till det normala. Fan vet vad det var. Och det spelar ingen roll just nu eftersom skiten försvann lika fort som det dök upp. Jag mår bra och tänker fortsätta med det och göra mitt bästa för att smitta av det på dem som behöver det.

Ett jobbpass imorgon sen är jag ledig en vecka och det ska bli så jäkla gött!

P.S: Jag ska nog köpa mig en egen slagborr! Helt klart favoritverktyget.


29/3Mötte upp Fisen inne i stan efter jobbet för att gå på
Spökvandring. Helt klart värt hundralappen. Guiden visade oss x antal platser/byggnader i ca två timmar. Han berättade om bödlar, sierskor, Jack the Rippers svenska offer och hemsökta hus.
Pappa, detta är definitivt nått för dig! ;)

Har för övrigt snöat in på Twopointeight nu igen. Go musik!
Först "Red eye" som var den första 2.8-låten jag nånsin hörde. Sen har vi "Lay down on the ground" som jag gärna kör i MP3:n när jag glider runt på schtan i mina cowboy-pjucks!28/360 frågor...var alldeles för mycket så jag kortade ner det lite;


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms:a. Har alltid varit hopplös på att ringa och det finns en förklaring till det.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Gifta särbos som numera är sambos, haha 
13. Har du någon gång hittat en katt?
Ja, Nova..på nätet. Det blev dyrt..värt!
14. Vilken är din favoritplats?
Där det är drag, go musik och folk jag trivs med.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Fan vet. Berlin kanske?
22. Hur många kuddar har du i sängen?
4, varav 2 är substitut för sängkamrat.
30. Tycker du om kaffe?
Nä, men det luktar gott.. Precis som snus.
32. Sover du på någon särskild sida?
Nä, men hamnar oftast inträngd mot väggen pga kattskrället som tar sån plats.
34. Tycker du om att mysa?
Älskart! Älskart! Älskart!
38. Kan du några andra språk än svenska?
-Il fait pipi un peu partout!
40. Föredrar du havet eller en pool?
Saltvatten smakar inte gott! Fast bada är alltid kul!
43. Har du någon gång testat narkotika?
Nope, helt clean
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Det finns några få som alltid får mig att fnissa/skratta/asgarva.
46. Välj ett ärr på din kropp? 
Två på högerarmen efter ett hundbett.
47. Vad har du för ringsignal?
"Knowledge" - Operation Ivy
49. Flirtar du mycket?
Sällan. Men kan nog uppfattas som flirtig.  
52. Har du fått fortkörningsböter?
Nä, men det ska väl gå att ordna?
53. Vilken var den senaste bok du läste?
Marilyn Mansons självbiografi. Intressant. Minst sagt.
56. Dansar du i bilen?
Händer att jag kör några moves och sjunger med.

27/3


Jag vill tillbaka.. Jag saknar det, alltihop!
(Bilder från
Berlin-trippen -09) 
  
  
  
  


25/3Idag har jag lyssnat på massa go musik (Transplants, Twopointeight, Leftöver crack) och röjt i köket. Ni som sett mitt lilla kryp in till kök kanske tycker att det inte är så mycket att röja i? Men tro mig, det var mer skräp där än till och med jag trott att det skulle va. Det tog sin lilla tid..och jag är väl inte den som stressar heller direkt. Så jag har inte fått så mycket annat gjort på fyra timmar, haha!
Hittade en gammal "Mina vänner"-bok och kunde inte motstå att fylla i den...igen.

Men jag har en massa stuff att göra, så nu äre back to work!


Åååhh..va braaa jag eee!

Idag när jag promenerade på löpbandet kände jag mig så grymt nöjd.
-Att börja gymma är fan ett av de bästa valen jag gjort i hela mitt liv!
Fisen höll med och sa att det är en av de bästa investeringarna man kan göra i sig själv.
Trodde aldrig att jag skulle digga att sporta. Jag har testat allt möjligt utan att "hitta hem".

Efter det började jag tänka på andra val som jag är glad/stolt/nöjd över.

-
Att börja gymnasiet i en annan kommun.
Jag ville inte va en av dem som fastna i samma gamla mönster, kompisgäng och gammal skit. Var less på allt och alla. Övervägde till och med att skita i gymnasiet. Då blev Mediaprogrammet i grannkommunen min räddning.

- Flytten till Göteborg.

Även om det innebar att jag kom alldeles för långt bort från allihop så gjorde flytten mer nytta än skada. Det är ju här jag hittat mig själv, massa goa vänner, ett fast jobb osv. Jag blev mig själv och jobbade bort stora delar av min fobi. Det är här jag känner mig hemma, när inte saknaden blir för stor vill säga.

- Nova.
Kärlek vid första ögonkastet, sötare katt får man leta efter. Hon är mitt allt.
En nyvaken lurvig Nova i famnen är bland det goaste jag vet.

- Att göra slut...
Det kan låta hårt. Att må bra av att göra slut med någon man faktiskt spenderade 6 år med. Men när vi hamnade i samma onda cirkel gång på gång så kändes det som det enda rätta att skiljas åt. Och jag är så jäkla övertygad om att jag...vi..gjorde rätt. Vi mår bra på varsitt håll och är fortfarande vänner.
Livet som singel har lärt mig så jäkla mycket om mig själv. Jag behövde det och behöver det kanske ett tag till eftersom jag inte är speciellt sugen på att träffa nån just nu.

- Att sluta med ångestdämpande och sömnpiller.
Det här valet i kombination med gymmet har fått mig att må bättre än jag nånsin gjorde med dom där pillrena. Och jag är så grymt stolt över mig själv, över det faktum att jag faktiskt lämna tillbaka skiten till Apoteket. Envisheten och viljan att må bra på egen hand tog över.


Top gear is the shit

I fredags drog jag till Sticky med Martin. Och jag måste erkänna att även om jag var skit trött så var det grymt mycket bättre att dra ut än att sitta hemma och uggla. Jag tog det lugnt, blev inte ens salongsberusad faktiskt. Gjorde mitt bästa för att undvika fingrar i öronen och bli kittlad, körde arga leken (och förlorade varje gång) men vann i sten sax påse (vilket innebär att jag är bäst för alltid) och fick ont i kinderna av allt skrattande. Vid halv två drog vi hem och kolla på Rena rama Rolf, haha.

Väcktes på förmiddagen av att Elin ringde från jobbet och i brist på personal fick jag snällt pallra mig ut till Partille och jobba några timmar. Men det var faktiskt helt okej. Tyckte mest synd om Elin som hade haft ett litet helvete innan jag till slut dök upp.
I och med fredagens utgång så försvann rastlösheten. Så då kunde jag spendera lördagkvällen med att bara slappa med "En sockerbagare"-visan på repeat i huvet. Det är själva helvete att de sunkigaste låtarna alltid fastnar i huvet, haha.
Eftersom jag oftast jobbar helg så ökar pressen på att hitta på nått kul under de få helgerna då jag faktiskt är ledig. Det kryper i mig, jag blir otålig och tjatar på folk om att dra ut.

Vaknade rätt tidigt idag och låg och drog mig i tre timmar! Fan va gött det var. Har precis kollat klart på ännu ett avsnitt av Top gear.
Försökte ge den nya serien Cougar town en chans i tisdags. Men jag ledsnade efter fem minuter. Orka kolla på nån desperat hysterisk brud? Jag zappade över till Top gear istället, som är så jäkla mycket roligare. De bygger egen elbil, åker och campar och tänder eld på sin husvagn, utmanar bergsklättrare och låter kändisar räjsa. Jag vill också va med..!

Om en timme är det gymmet som gäller så jag borde klä på mig, packa väskan och käka nått. Adios!Masshysteri & böcker

Åh, jag borde skrivit ett inlägg igår istället, då jag hade massa stuff i huvet. Idag är det bara...tomt. Hämtade iallafall ut mina paket så nu har jag massa gött att läsa..och Lemmy hamnar på hyllan, igen. Hans bok är så seg, bara en massa name dropping.

 


"Död åt mig, jag är 27 och sänkt..."

Födelsedagsfirandet var skitkul..tills det spårade ur och jag tappade kollen. Min rejäla whisky-fylla slog till på två röda. Det var iallafall så det kändes när kroppen talade om för mig att det var dags att spy. Att spy pga sprit var en ny upplevelse, precis som minnesluckorna.
Fisen hitta mig i ett toabås och satte mig i sitt knä. Hon släppte taget om mig för en sekund och jag slog bakhuvet i toaväggen. Det kändes som att jag befann mig nån annanstans, jag hörde bara hälften av det som sas och alla verkade va så långt borta.
Jag fick hjälp med ytterkläderna, in i taxi (där jag för övrigt försökt betala resan med en tjuga, haha..jag va bombsäker på att det var en hundring), av med kläderna och på med en t-shirt och nerbäddad på Fisens soffa. Jag minns att jag fippla med mobilen, sen däcka jag.

Jag var inte lycklig när jag vakna och ångest var bara förnamnet. Men grymt tacksam över att Sofia tagit hand om mig, med hjälp av både Ida och Niklas.
Spenderade större delen av eftermiddagen nerbäddad i soffan, käka pizza och kollade på "Lotta på Bråkmakargatan". Vid femtiden pallra jag mig hem på skakiga ben... Och en sak är säker; jag måste sluta med det där självdestruktiva beteendet.

Hela dan hade jag en å samma låttext (från Tysta Mari's "Hyran dödar lönen") snurrandes i huvet; "Död åt mig, jag är 27 och sänkt..."

MEN! Nu är jag på banan igen. Jack och jag har tagit en paus på obestämd tid. Han är inte bra för mig. Stort tack till er som dök upp i lördags!


  

Ida fixa min friss!   
Fr. v: Ida, Fisen, Helen   
Ögonfransarna, innan de hamna på bardisken :S

  

Anders, Therese, Helen och Fisen :)

Det blev inte så mycket bilder och de flesta såg ut såhär (...eller så sabba jag dem med min uppenbarelse, hehe):
Upp

Satte uppe och kolla på film inatt. Såg "Upp". Och ni som känner mig vet att jag inte är den som lipar trots att en film är sorglig. Men efter tio minuter sitter jag och grinar. Så sorgligt, fint och välgjort: