31/5

Badrummet är så gott som klart. Saknar bara någon slags krok och ett par förvaringsboxar. Duschdraperiet kom i brevlådan idag och såhär blev det:




   


Givetvis tog jag några före-bilder också.

  



P.S: Spelschemat för West Coast Riot ligger uppe! Här ska lyssnas och planeras. Sweeeet! D.S

29/5

(Citat från Street dogs "Free", en låt som träffar mitt i prick. Lyssna på Spotty, klicka här).

Jag kom precis på att det har gått ganska precis ett helt år sedan jag tog mitt sista ångestdämpande piller. Känns jävligt gött ska ni veta! Och jag har tränat regelbundet sedan årsskiftet (vilket är nytt personligt rekord)! Fett med cred till mig ;)


 

För ett år sedan hade paniken över att hitta nytt boende precis lagt sig. Jag hämtade ut nyckeln till lägenheten som var min första egna lägenhet med 1:a hands-kontrakt. På dagarna slet jag på jobbet och på fritiden slet jag med att få lägenheten i ett någorlunda fräscht skick.
Stod och målade lägenheten i skenet från en femtiwattare till sent på natten bara för att det skulle vara klart till inflyttningen.

I år känns det konstigt att inte flytta. Har gjort det så ofta nu att det blivit en vana. Så givetvis började det krypa i kroppen av rastlöshet. Jag behövde förändring och gav mig på badrummet som sett så lamt ut ända sen dag ett. Jag är nästan klar, väntar bara på duschdraperiet.

För ett år sedan gjorde jag dessutom min första tatuering och hunnit med två till sen dess. Planerar ytterligare en. Det lutar åt någon slags fågel som ska passa ihop med den gadden jag har på överarmen. Men det lär dröja ett tag innan jag går och köttar mig igen.
Under tiden töjer jag örsnibbarna. Har svamlat om det så länge nu så jag tyckte det var dags. Vänster örsnibb klarar sig fint men höger örsnibb är en riktig klenis! Bli inte oroliga nu, jag ska bara töja några millimeter. :)


  


28/5

Vilken pissig dag...det hade kunnat bli!
Jag hade ingen lust med nånting, egentligen. Om jag inte varit så envis hade jag helt enkelt stannat hemma. Men vad har jag lärt mig de senaste månaderna? Jo, att jag mår bättre av att ta mig ut och ännu bättre av att dra till gymmet.
 
Kikade in i några butiker på vägen. Köpte kakeldekor till badrummet. Provade kläder, inget verkade passa idag och det mesta kändes skit faktiskt. Vid det här laget hade jag sån jävla huvudvärk att jag var ruskigt nära att åka hem. Men det kändes så ovärt, så jag styrde stegen mot gymmet ändå.

Jävlar va opepp jag var till en början. Men efter tio minuter på cykeln och med
The Lawrence arms i lurarna så började humöret vända. Jag hade inte tid att tänka på huvudvärk eller illamående eller deppa. Jag var för fokuserad på musik, kilometrar, tid och kalorier för att bry mig om något annat.
När jag cyklat mina 35 minuter tänkte jag "Äh, vaffan..jag kör samma sväng igen!". Det blev 70 minuters cyklande, 22 km och nästan 500 kalorier. Och det viktigaste av allt; deppet och huvudvärken borta!

Jag är mycket gladare nuförtiden och jag är inte ensam om att märka av det. Frugan tyckte att jag var himla käck när jag leende svarade i telefonen på jobbet häromdagen. "Absolut!...Inga problem!...Det löser vi!...Ha det fint!".

Idag hade det, som sagt, kunnat bli en pissig dag. Men jag sket i att dra täcket över huvet, den här gången också. Och det är jag riktigt nöjd och stolt över! Nu fick jag ju en massa saker gjorda! (I början på nästa vecka kommer det förmodligen pimpas klart i badrummet = foton!)


Peace out!


26/5

Det är intressant vilken påverkan man kan ha på människor och framförallt vilken påverkan de kan ha på mig.
Vissa får mig att helt ohämmat vara mig själv, andra får mig att vara mer försiktig med att visa alla mina sidor. Som när jag blir kär i någon, på riktigt (vilket kanske bara hänt ett par tre gånger). Det har nämligen slagit mig, nu när jag tänkt efter, att ju mer intresserad jag är..ju mindre kan jag slappna av och vara mig själv. Jag blir väldigt medveten om mig själv, blyg och fumlig. Resultatet blir…bajs!
Det blir tvärstopp. För istället för att uppfattas som den jag är (omtänksam, gosig, helt skruvad i pallet och ganska mycket pajas) uppfattas jag som kall, svår och mystisk.

Diskuterade hela den här grejen med Therese i lördags och blev så frustrerad.
- Jag är faktiskt grymt jävla rolig! Men med honom blir jag bara tyst och fnittrig. Alltid!

Jag kan verka så jäkla lugn utåt, men på insidan är allt ett enda kaos av fjärilar, illamående och lycka..?! Hjärtat slår i 270. Och jag vet inte vart jag ska göra av armarna till exempel. ”Ska jag krama? Nä, han kanske inte vill kramas..?" Jag blir som en tonåring, helt enkelt. Om inte värre. Så rädd att förlora någon som jag så gärna vill ha.
Undrar om jag någonsin haft en sån inverkan på någon?

Nästa gång jag blir kär så måste jag se till att slappna av. Annars kommer det att sluta precis så som jag alltid sagt till Crämen; ”Det blir jag och mina katter”.
Alternativ nummer två är att jag faller för någon som är envis som synden och visar mig att han verkligen är intresserad. Det skulle kunna funka. Då vet jag vart han står och då kan jag slappna av lättare. 

Jag är faktiskt inte svår med flit, jag behöver bara bearbetas och övertalas lite. Tjatas på! ;)

När jag är intresserad? Då har jag alltid tid! Svarar alltid på sms, msn, telefonsamtal och är alltid med på att ses. Oavsett tid på dygnet.



Kärlek


23/5


Först och främst; Grattis på födelsedagen mormor! ♥



Det blev en liten semester från bloggandet, funderade till och med på att bara lägga ner det helt och hållet. Men av någon skum anledning kommer jag alltid krypande tillbaka till skriveriet. Har även fått påtryckningar från diverse håll och kanter, folk som undrar vad jag pysslar med och varför bloggen inte uppdaterats på senaste. Jag önskar att fallet var att jag träffat "någon karl" som tog upp min tid (som var min mosters första gissning när jag sagt att jag varit upptagen), haha.
Men skitsamma, nu är jag tillbaka igen. Och ni kanske känner för en uppdatering? Om inte, kan ni sluta läsa nu. ;)



För några veckor sedan var mamma och pappa på besök i stan. Det blev mycket spring i affärer, whiskyletande, speedway gp, fika, restaurangbesök och häng på hotellet. Mamma lyckades dessutom få mig att uppgradera mig på väskfronten. Många är ni som trackat mig för min gamla väska från Myrorna med axelremmen i guld! Men nu fick ni som ni ville, må min gamla väska vila i frid (i en förvaringsbox i garderoben). Jag passade också på att köpa ny plånka, jag blir lika glad varje gång jag fiskar upp den ur min nya hobo-väska.

 
    
Speedway på Ullevi! Mamma och pappa, haha, va vi skratta åt den där bilden!
Trökigt väder vare tyvär...

    
Jag har alltid sagt det; världens sötaste föräldrar! ♥
Pappa fotade "en riktig Göteborgare" = truten (ful fågel!).

  
Finaste plånkan ever! Och en gigantisk ring =)



Veckan därpå var långtråkig och innehöll inte så mycket mer än jobb.



Men nu har jag vart ledig en hel vecka. Fått hem mina tradera-vinster; Depalma-hoodie och Hello Kitty-sovmask. Även resterna av min beställning från H&M hittade hem häromdan, gött med sprillans nya sängkläder..igen! Jag har röjt här hemma; rensat, slängt, skänkt...you name it! Sålt lite kläder på Tradera också.
Tvättade fönstrena äckligt rena bara för att upptäcka en stor fågelskit på ena rutan dagen därpå. Jag lovar er, det var säkert en sån därn äcklig måsjävel!
Just ja, klämde in tre gympass också.

Men idag har jag bara slappat. En kombination av telefonsamtalet, som väckte mig vid tre inatt, och allergin gjorde att jag hade svårt att somna om..och därav sov till ett på eftermiddan. Klädde på mig och gick ut på gården och satte mig nån timme. Massa go musik i öronen, skinande sol, en iskall cider...och bara njöt! Kände (och känner) mig glad, kanske till och med lite lycklig?

   
Min sovmask, farligt bra och svårt att fota med den på! Min lilla lurvtuss; Nova ♥ 
Tog bort en massa tavlor från fönsterbrädan så att Nova har mer plats att se ut.

   
Tjacka Ramones-tisha på Myrorna som jag klippte och sydde om, värt! Jag e grym! ;)
(Och ja..ett bord hade inte vart helt fel)

  
Hängde om lite tavlor. (Saknar bild på världens bästa storasyster m. familj..och även mormor).
Gjorde collage till badrummet. Ska bara jaga rätt på x antal ramar så jag kan smacka upp bilderna på väggen sen. Badrummet är i stort behov av pimpning!


Angående framtiden: Till hösten tänkte jag prova något nytt. Jag ska gå en liten kurs i silversmide.
Kanske det är nått att plugga på heltid sen?! Håll tummarna för att jag är en naturbegåvning!

Pöss på er!

6/5


 
En för mamma och en för pappa


4/5

Nyss hemkommen från Henkan och fy fan va goa dom e dom där Street dogs! Jag och Therese stod och hängde i lill-trappen innan spelningen och plötsligt går Aggrolites (som för övrigt också e goa live!) "Time to get tough" igång. Så jag börja gunga med i musiken. Efter en liten stund blir jag avbruten av en liten sprätt som frågar mig;
-Do you know the name of this band?
-Yeah! Aggrolites!
Och där startade en kortare diskussion om Aggro och det visade sig att den här snubben kände sångaren(?) och hade "Aggro" tatuerat på ovansidan av handleden. Vi svamla också om att Street dogs och Aggrolites borde turnera ihop.

En stund senare går Street dogs på scen och Therese upptäcker att det är gitarristen jag stått och tjötat med. Jag borde väl egentligen kopplat det från början, med tanke på att han snacka engelska? Men jag va för trött (att bli tatuerad tar fan mer på krafterna än man tror).

En bit in i spelningen blev jag lite orolig att de inte skulle köra någon av mina favoriter så jag vinka till mig Tobe.
-I wanna hear "In defense of Dorchester"!!
-We're gonna play it!!
Åh, lycka! Haha.

Så äckligt nöjd med den spelningen! Hoppas de kommer tebax snart och har Aggrolites med sig, verkade ju inte helt omöjligt. Å så några halvkassa bilder...


  
 


3/5


Okej...det är dåligt med shiny shoes här hemma. Men imorrn blire iallafall fresh tattoos (förlåt mamma och pappa). Just nu går jag runt med en "Woohoo!"- och "Fan vad det kommer göra ont"-känsla. Konstigt att man frivilligt går och köttar handlederna. Men det är lite som en drog. Jag visste ju att jag inte skulle nöja mig med bara en, oavsett hur stor jag gjorde den.

Jag längtar tills imorrn!...när det är över och jag kan ta mig en tupplur, en grogg och gå på spelning. ;)


1/5



Spenderar numera kvällarna med att glo på Sons of anarchy. Har blivit tipsad om serien tidigare och när jag fick syn på boxen häromdan så tänkte jag "Jäjä..jag köperen!". Har nog sett fem avsnitt och är fast på riktigt för nu har jag fått en favvo bland knuttarna; Opie (Skägget).

(Pappa, tror att du skulle kunna digga musiken)