2011-08-30Petter - Krafter


Jag älskar ju sånna här listor, så nu kör jag en favorit i repris (fast med nya svar då) i brist på sömnförmåga.

Avsluta meningen:
1. Jag har insett att min senaste kyss var: lika grym som alltid.
2. Jag lyssnar på: Katla
("Okysst")
3. Jag pratar: när jag känner att någon lyssnar.
4. Jag tycker om att: omge mig med folk som får mig att må äckligt jävla bra.
5. Min bästa vän är: relativt nyfunnen.
6. Min första riktiga kyss: var fnittrig.
7. Jag avskyr när folk: beter sig respektlöst.
8. Kärlek är: heaven and hell.
9. Jag kommer alltid att: älska musik.
10. Jag är hemligt förälskad i: Haha, bra försök!
11. Sist jag grät var: i söndags.
12. Min mobiltelefon är: gammal men grym!
13. När jag vaknar på morgonen: somnar jag helst om, alt. drar mig i flera timmar.
14. Innan jag går och lägger mig: äter jag.
15. Just nu tänker jag på: alldeles för många saker för att kunna somna.  
16. Bebisar är: rätt så söta, när dom inte skriker, bajsar å kräks.
17. Idag har jag: irrat omkring på jobbet.
18. I kväll ska jag: …sova?
19. I morgon kommer jag: definitivt irra runt på jobbet igen.
20. Jag vill verkligen: komma igång med träningen igen och åka hem till min familj. Jag behöver det, annars går jag under.


2011-08-27

...


2011-08-23Sum 41 - Reason to believe


Klockan har passerat tolv och jag borde sova, precis som jag gjorde vid den här tiden igår kväll. Efter lite velande blev det utgång i lördags, trots jobb på söndan. Det blev förfest hos Malin och Jimmy, där fick jag världens största drink i ett redigt ölglas + ett par bullar. Sen bar det av till Henkan för att se Painfield..som inte impade direkt. Musiken var okej men mellansnacket sabbade.
Allt var frid och fröjd tills dess att det bar av hemåt. Någon har numera sett en sida av mig som jag helst inte visar alls. Den där sårbara sidan...med allt vad den innebär. Och det känns jävligt obehagligt när någon ser hur muren bara rasar. Men såhär i efterhand är jag glad att det var du och ingen annan.

Innan jag däckade (vid halv tio, haha?!) på söndagkvällen lyckades jag göra min första fiskbensfläta! Det var ju inte så svårt som jag trodde. Kan nog bli min nya grej! Och som vanligt när jag inte orkat tvätta håret en ledig dag så drog jag på mig finkepsen.
Lyckades för övrigt glömma nyckeln i dörren idag. Jag tog in matkassarna men inte nycklarna. Dom fick hänga i ytterdörren i ca 2 timmar innan jag saknade dom.

2011-08-17Ghost - Here comes the sun


Idag softar jag hemma. Har sovit ut och känner mig riktigt pigg för omväxlings skull. Lyssnat på Ghost, pillat med några nya tavlor och ska nog fortsätta vara lite kreativ idag. Givetvis är Nova med på ett hörn hela tiden, speciellt när jag plockar ut nått ur skåpen.

2011-08-15


Coffinshakers - Last night down by the graveYes, äntligen! Den 2a september smäller det på Pustervik.
Coffinshakers kommer till stan och den här gången har jag bokat biljett.
Faktum är att dom släpptes kl 10 idag och fem minuter senare var det klart å betalt. Åh, va jag längtar!


 


2011-08-14Dedikerad till Frugan ;)
Queen - Don't stop me now

 


Jag har världens finaste vänner och jag har fått träffa rätt många av er under den sensate veckan, som varit grym! Men för er som inte orkar läsa finns det lite bilder längst ner.

I måndags blev det soffprovardag med Frugan. Först drog vi till Mio där jag hittat en skinnsoffa som jag kärat ner mig i och efter det bar det av till IKEA för att sitta i flera soffor. Det var det roligaste IKEA-besöket någonsin. Jag låtsades ha eget kontor där jag intervjuade Susanna, men var inte speciellt seriös utan satt mest bara och snurrade på min tjusiga kontorsstol. Och i "min" lägenhet skulle jag visa henne min skivsamling, men när jag drog ut en rockabillyskiva ur cd-hyllan satt den fastlimmad med 5 andra fodral. Susanna slängde sig på en dubbelsäng i en snygg pose och ett "Tjennare mannen!", haha.
Jag kom hem med 11 nya ramar, två par gardiner och lite annat bös som jag tyckte skulle passa hemma.

På onsdagen bar det av till Jönköping med Frugan för att plocka upp den där fina skinnsoffan från Mio som jag hittat på Blocket! Hon kör sexigt min fru. Avslappnat, lite för fort (enligt hastighetsmätaren, inte enligt mig) men ändå ansvarsfullt, haha. Soffan gick precis in i bilen, vi gjorde high 10 och körde glada därifrån med "We are the champions" i högtalarna.
Att få ur den ur bilen var en annan femma och jag skrattade så mycket att jag höll på att pissa på mig. Men nu står den här å det är enbart på grund av Susanna. Hade inte fixat det utan dig göllet!

Torsdagskvällen spenderade jag med Malin hemma hos Therese och hennes familj som fått en liten tillökning. Hur jäkla söt som helst det lilla livet, även om han inte var alltför lycklig i armarna på mig. Och Cornelia är alltid lika go som erkänner att hon pruttat vid matbordet och klippt i sin Mamma Mu-bok.

Fredagen började lite segt men kom igång framåt kvällen. Jag hann hem en snabbis mellan jobb och utgång, men fick inte så mycket gjort då jag fastnade i centrum med Coffe och Marcus. Var ju tvungen att höra hur dom haft det i Hvar där jag var för några veckor sedan.
Plockade upp Malin på jobbet och drog till Biljardpalatset för att möta upp Niklas och hans kollegor. Och efter det blev det Sticky (för första gången sen typ mars?!). Men jag drog därifrån vid 1 för att sätta mig på trappan utanför Karltex med någon jag inte träffat på evigheter. Vi pratade, lyssnade på musik och frös. Och på väg uppför Avenyn mot Babar fick en snubbe syn på oss och utbrast "Punkare!" och började sjunga på den enda låten han kunde inom punkgenren; "Don't tell my wife! Don't tell my wiiife!"
Hahaha, fan va jag garvade åt det faktum att han fått texten till NoFX's låt "Don't call me white" helt om bakfoten. 

Igår, när jag väl kommit hem och igång, fick jag tillräcklig ordning på lägenheten för att bjuda hem Malin på soffhäng. Det blev mjukisar, ostbågar, cola och "Ronny & Ragge"-race. Precis lagom slappt.

Idag har jag om möjligt varit ännu slappare och hittills bara lyckats pilla bort det svarta nagellacket ur håret och käkat frulle. Gött med ledig helg :)


 

Så här ser det ut hemma just nu. Har lite mer grejer som ska inhandlas och göras och ändras om.


Nya gardiner till sovalkoven, lär blir samma i fönstret vid löning ;)


Nova på nya favoritstolen


Hyllan i sovalkoven. Tavlorna slängde jag ihop 2007/2008