2011-07-27


Disfear - Get it offSagt och gjort, idag blev det Carl-Einar Häckner på Liseberg. Han va lika rolig som vanligt! Funderar faktiskt på att klämma in ett till besök på nån av hans sista shower för i år. Nån som e sugen?
Jag tappade givetvis hälften av mina popcorn på backen. Men delade med mig ändå genom att lägga popcorn i Malins glass. Vet inte om det var så uppskattat, men hon åt upp dem ändå.2011-07-26Kings of Nuthin - Fight song for fuck-ups


Igår var första jobbdagen på tre veckor och det var inte precis så att jag gjorde en lugn och sansad entré i god tid innan jag skulle gå på mitt pass, även om det var planen. Dumma jag snoozade alldeles för länge och försov mig. Och när jag trodde att jag skulle lyckas komma i tid trots allt så var spårvagnen försenad. Men den obotliga tidsoptimisten i mig trodde bestämt att jag skulle hinna ändå. Men den planen krossades, även den, när spårvagnstrafiken verkade stå stilla mitt i stan i vad som kändes som en eeeviiigheeet. Det blev raka vägen in i lunchrummet, slänga av sig jacka å väska och börja jobba.
En timme senare hade jag dessutom lyckats fimpa kassa 2...#@!!?%... Råkade komma åt en knapp på tangentbordet och hela kassan slocknade.

Idag har jag inte klantat mig speciellt mycket. Har bara vält ner en massa bröte som stod högt upp på en hylla. Resultatet blev en tung liten kloss som givetvis siktade in sig på min tå i fallet. Inte skönt. Men, jag slapp få den i huvet, alltid nått!

Jag har gymmat också. Det gick så jävla tungt på cykeln idag så det är knappt värt att nämnas. Hoppas det går lite smidigare på torsdag. För imorrn har jag absolut inte tid för då ska jag dra till Liseberg med "Maggan" å spana in Carl-Einar Häckner!

how to make a gif
2011-07-24
Decendents - Cheer


Jag har två favoritlåtar som går varma just nu och det är ovanstående och Maggio's "Stopp"...av förklarliga skäl. Dras alltid till låtar som för tillfället träffar mitt i prick. Jag saknar, som vanligt, och som tur är har jag vänner som orkar lyssna...om och om igen. Har spenderat dagen hittills med att prata med Nisse om allt möjligt. Tro det eller ej men han är rätt vettig, haha. Min sista semesterdag ska jag spendera med Reb. Imorrn börjar allvaret igen och jag tror det kan va bra trots allt. På't igen med allt va det innebär...jobb, gym, cykelturer. För jag vet att det är just dom sakerna som håller mig ovanför vattenytan. Alltså, från och med imorgon räknar jag med att slippa ligga vaken om nätterna!


Nova och jaeeeg myste vid fönstret igår när ovädret dundra loss utanför.
Veronica Maggio - Stopp


2011-06-15 --- 2011-06-22Danko Jones - Sticky Situation

 


Lillebror och kusin kom ner och det blev parkhäng
med Nisse, Jonte och Reb innan Danko Jones.


 


The Dwarves - I Will Deny

Kvelertak - Blodtørst

Vi startade dagen med en shot JD...och pizzajonglering på Heden?! (filmklipp)Bruna armar och vit mage! *tumme upp*


The Bones var helt okej, men Dwarves var ännu bättre! Ett jäkla röj.
Joel fick sångarns knä i hövvet både en och två gånger, jag lyckades klara mig undan smällarna.

Vi hittade Malin, Linnéa & Warren

Twopointeight och Gogol Bordello
Ghost - Con Clavi Con Dio

Madball - Heavenhell

 


FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG

Jens va inte så pigg. Vi tog den dagliga dosen whisky och kom in på Metaltown lagom till Madball!!Malin & Jimmy hittade oss i öltält nr 2...

...det gjorde Anton med! :D

Och den som väntar på nått gott..sista spelningen för kvällen, Ghost, var helt klart värt en hel dags väntan! Mellan 02:00-03:00 stod vi med tusen andra och trängdes i väntan på bussarna inåt stan...
LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG LÖRDAG


 


Bring Me The Horizon - Fuck

Avenged Sevenfold - Afterlife

 


 Jag kryper in i Fritzl-hålan under min säng.
Lite JD enligt tradition och så iväg för att se Bring me the horizon...

...med Coffe & Marcus! Det var fan inte lätt att hitta/få tag i varann under fredan. Men på lördan lyckades vi!


En smurf-snubbe dök upp från ingenstans?!

Avenged körde pyroteknik. Och efter Korn blev det första parkett i regnet på Volbeat...

...med Jimmy & Malin och hennes popcorn som hon försökte skydda från regnet.


Popcorn e gött! Haha, Malin ser fruktansvärt nöjd ut.

 
Jag följde med Malin & Jimmy till sommarstugan utan att ha någon som helst aning om vart den låg.
Jag bara hakade på och hamnade i närheten av Lysekil. Ett par rejält slappa dagar med massa go mat och en del bärs/vin. Värsta lyxen!


 


 Flogging Molly - Drunken LullabiesReb, Fisen & jag