2011-06-24Gogol Bordello - AlcoholDet kommer ett inlägg med massa bilder från Danko Jones/WCR/Metaltown/Maggans sommarstuga/Flogging Molly... Men tills vidare får ni nöja er med dansterrorn jag utsatte Linnéa för under Gogol's "Not a crime!"
2011-06-12Danko Jones - First dateIgår blev det några timmars jobb innan jag tog cykeln och alkoholen till Malin. Vi bänkade oss på balkongen, käka paj, tjöta och lyssna på go musik. Och när det blev för kallt för att sitta ute slöade vi i soffan med ostbågar och allsång till Danko Jones. Som tur är bor hon bara fem minuter bort så det gick fort att vingla hem på cykeln, utan lyse...genom rondellen och upp för backen, hemma! Jag slockna så fort jag la huvet på kudden och vaknade rätt tidigt och var inte alls bakis.
Slog på stort å fixade äppelcrêpes till frulle, om nom nom! När jag blev för rastlös tog jag Bettan in till stan för att gymma. Rätt bra uppvärmning att cykla till gymmet. Totalt cyklade jag 26 km idag, jag är rätt nöjd med den prestationen.
Slängde ihop en svingo middag och glodde på sammandraget av gårdagens speedway-gp. Och det slår aldrig fel..jag blir ALLTID lika glad när det skiter sig för Nikki Pedersen, haha!

Jag passar på att slappa nu inför veckan som kommer. För på onsdag gör Jens och Joel en road trip hit ner och jag misstänker att det kommer bli några grymt intensiva dygn. Tre pers och en katt på 26 kvadrat! Jag gillart!
Min lyxfrulle!


2011-06-08
Johnossi - What's the pointLedig idag och tog cykeln in till Haga för att möta upp Fisen och Reb. Där satt vi, utanför nå fik, och stekte i solen. Sen skulle Reb på dejt så jag och Fisen strosade inåt stan för att träffa Frugan och Micaela. Satt i parken och hällde i oss rosé, bärs och cider. Bästa dan på länge!

  
Reb & FisenJag & lilla Bettan

  
Micaela, Frugan (som äntligen kommit hem från USA!), jag & Fisen
  
   

  
Pepz & Frida joina oss på Liseberg för att se Johnossi.