2011-03-31


Veronica Maggio - Jag kommer



Igår var det rullatorträff nere på gården. Jag tänkte joina, men orkade inte. Kommer säkert fler tillfällen. ;P



Jag vaknade fem imorse av en ruskigt äcklig mardröm. Jag hade irrat runt på en flygplats hur länge som helst. Bara det var skitjobbigt. Dessutom bestämde jag mig för att passa på att tax free-shoppa. Jävligt dumt beslut... I vilket fall så tog jag hissen. Varför liksom? Jag hatar hisskänslan, när det känns som att hela insidan är kvar nere på marken medans hisshelvetet åker upp. Eller tvärtom.
Den här hissen var givetvis ingen vanlig hiss. Det gick undan, både upp och ner. När den till slut stannade var det högt uppe i luften. Jag tryckte på en massa knappar men kom inte ner. Lyckligtvis(?) var det någon som hade staplat en massa IKEA-stolar på varann att jag kunde krypa ut på en sån och sedan kasta mig ut i ingenting..mot en säker död. Japp, jag skrek..och jag var ganska svettig när jag vaknade mitt i fallet. Bättre drömmar har jag haft.



Nu är allt bra igen och jag har lunchat med Frugan på schtaan. På söndag drar hon till USA och jag är så avis. Passade på att kika in på Lush också för att fylla på mitt stash. Yes, jag är en Lush-oholic.





2011-03-30


Bouncing Souls - Dubs Says True


Förra inlägget var inte så upplyftande. Men mycket har hänt sen dess och det känns som att jag är på rätt spår igen. Har kommit igång på gymmet igen, festat, hängt med polare och sagt tack och adjö till Partille-butiken. Bilder har jag lyckats ta också, så här kommer ett lass!


I helgen var det äntligen dags för Aggrolites och gemensamt födelsedagsfirande för min och Niklas del. Jag gav honom en stor stark i present. En grym kväll blev det, över förväntan. :) Tänker inte tjöta hål i hövvet på er, slänger upp bilder istället.


På "Top Floor" med Niklas, Nina och Fisen. Aggrolites va lika goa som sist jag såg dom, back in 2008. :)

  
  

Efter spelningen hamnade vi gevietvis nere i "Helvetet". Där satt Coffe, Marcus och Nisse. Efter lite övertalning lyckades Fisen få med hela gänget upp på dansgolvet. Eller ja, alla utom Mackan. Visade sig senare att han blivit tvungen att hålla någons mamma sällskap en trappa ner, haha.

 
  
Vi var ju inte bäst på att dansa precis, men grymt kul hade vi!



Har varit på Allum-fest också, den roligaste hittills. Kan ha med förfestandet att göra. Vi drack drinkar/bärs/shots på Rockbaren innan vi stapplade bort till Rondo för middag. Vi delade bord med Teknikmagasinet och jag tror att vi gjorde intryck på grabbarna, haha.

  
Bilden som är så där ljus å fin har Issa tagit på mig. Hon skulle "justera blixten" lite och det vart ju...bra?


Axel och Issa leker med lampan. Mycket roligare än att lyssna på prisutdelning.

  
  
Haha, Evve ser helt galen ut! Och Issa gav mig en ruskigt go kram.


Issa-Pissa och Malle-Balle ;)


Halvvägs hem tog jag av mig stövlarna och gick sista biten i strumporna. Har man ont i fötterna så har man. Tur att snön är borta och gruset bortsopat!


Dagen innan festen va jag på lunchdejt/långpromenad i Gullbergsvass med Frugan. (Bäjbä, du kan väl langa över några av dina bilder sen?)


Sötaste!

  



Å så var det födelsedagsfirandet, hos mami och papi, i en ABC-förort. :)

  
Mamma öppnar paket och syrran är helt till sig, haha.
  
Tror kameran vuxit fast i nyllet på pappa?!
Syrran, mormor, mamma, jag och moster kollar youtube.
  
Lillebror busar med Leon och petar mig i örat (för femtielfte gången!).

Världens gulligaste unge blev skitläskig på bild!

 










2011-03-19




Dire Straits - Brothers in arms




Kom hem för en stund sen. Ligger å lyssnar på "Brothers in arms". Borde vara glad, men jag är ledsen. Dagarna går bra. Men nätterna är åt helvete... Ge mig en famn att krypa in i.


2011-03-17


Dropkick Murphys - The Spicy McHaggis Jig



Bestämde mig redan när jag vaknade imorse (ööhh..förmiddags) att göra raka motsatsen till va jag gjorde igår, vilket var absolut ingenting på hela dan. Så jag gjorde mig iordning, käka frulle och sjöng för full hals. Och lagom till dess att jag var redo att kliva ut genom dörrn så kika solen fram! På med solglajjerna och i med hörlurarna! Lyssnade på bland andra Dropkick. Och deras "The Spicy McHaggis Jig" får mig alltid att flina. Speciellt meningen han sjunger med tjejröst.

Hittade mina hängslen för ett tag sen! Lönar sig att städa igenom garderoberna ibland.



Det blev en promenad bortåt Bifrost, skulle posta ett paket och hämta ut ett annat. Och det var egentligen det som var planen. Men jag drog vidare in till stan. Hämtade ut Aggrolites-biljetten och tog ett varv inne på Myrorna. Gjorde några fynd; en klänning, tisha (som jag ska cutta!) och ett armband.

Imorrn blire fredagsmys, det ser jag fram emot! :P




2011-03-15





Dwarves - Motherfucker



Idag räknade jag ut att jag har ca fyra jobbpass kvar ute i Partille, sen blire flytt! Längtar efter att få lämna det bakom mig. Så jag tömde skåpet i lunchrummet på i stort sett alla mina grejer och sen sorterade jag ut mina skivor och insåg att jag är en riktig junkie. En riktig musikjunkie. 55 skivor följde med hem, 2 stannade kvar och vem vet hur många jag slängt genom åren?

Första bandsläppet för årets
West coast riot dök upp idag. Och även om jag gillar Gogol, Kvelertak, Dwarves och Twopointeight så är jag ändå besviken. Ge mig Rancid!!

2011-03-07



NOFX - Birthday song



Yes, thank God it's monday..jag är ledig och jag fyller år! Coffe var först ut att gratulera eftersom han satt å höll mig sällskap och därmed vakade in min födelsedag. Så stjärna i kanten till honom! Och ett stort tack till nån slags högre makt som gjorde att lillebror glömde bort att ringa å terra mig imorse, som han annars gör varenda jäkla år! ;) 
Och nyss fick jag sms från Kenneth, haha. Ni kanske minns honom? Annars kan ni läsa inlägget om honom här:
Kenneth.
"Tjena min lilla geishakula. Grattis på födelsedagen. Fick låna Nivas lur, snuten har beslagtagit min. Patrik hälsar oxå// kärlek Kenneth".
För övrigt är jag grymt nyfiken på vad det är Crämen tänkt skicka med posten. :P

Nu ska jag snart bege mig inåt schtaan. Kanske käka en bit tårta och sänka några bärs. Om nom nom! 

Tack för alla gratulationer! Pöss, hej!


2011-03-05

Bring me the horizon (Slipknot-cover) - Eyeless


Är man arg och lyssnar på arg musik finns det en risk att själva diskandet blir liiite agressivare och mer hårdhänt än man tänkt. Jag knäckte min fina, knubbiga, rosabandet-borste nyss...mitt i en redig hat-tanke. Undrar om den nådde fram? Jag hoppas fan det! Varenda gång.


2011-03-03



Imelda May - Johnny got a boom boom



Idag har jag bara gjort roliga saker. Testat olika frisyrer, tecknat och lyssnat på massa
musik (bland annat Imelda May och Detroit Cobras). En kreativ dag med andra ord!










2011-03-02



Social Distortion - Writing on the wall



Vaknade med dom där textraderna i huvet imorse. Jättefin Social distortion-låt från senaste plattan. Givetvis masade jag mig ner från sängen och slog på datorn för att lyssna på låten. Jag fördrev tiden med att städa, handla, tjöta med Crämertz. Till slut dök Ninut upp, bara tre timmar sen, haha. Vi glodde på några avsnitt av "AbFab", pratade tatueringar, resor och massa annat.
Och nu är biljetten till Social D's Paris-gig bokad! Åååhh va jag längtar! Hoppas bara det löser sig med Nova-vakt.

Jo, just. Jag e tebax i schtaan efter en helg i Väsby. Det var kul att träffa familjen igen, och mormor och moster! Mamma har fyllt år och jag fyller år på måndag så vi slog ihop ett litet kalas å käkade jordgubbstårta (älskart!). Jag väntar på lite bilder från pappa så slänger jag upp dem med de få jag tog med min kamera. Så, pappa..öka!

Det blir ett par bilder från idag istället...



Det ser ut som att Nova vinkar



Haha! Erkänn att hon är söt! Kolla dom små huggtänderna.


Moster hade stickat en halsduk till mig. Precis en sån som jag letade efter hela hösten men aldrig hittade. Luktar gott gör den också!