2011-11-13Juliette & The Licks - I am my father's daughterFör ovanlighetens skull har jag faktiskt haft koll på Fars dag i år. Pappa fick "Hostmedicin" och "Bakfyllepiller" förra helgen när jag va uppe å hälsa på en sväng. Nu gällere att komma ihåg Mors dag också, så att det inte blir orättvist!
Pappa slängde ihop ett par Irish coffee och sin vana trogen hickade han ett par gånger av whiskyn, haha.


Det läggs inte möe energi på bloggen nuförtin, håller mig sysselsatt med annat. Drog en sväng till IKEA i fredags, köpte ny garderobsinredning. Nu kan jag välja kläder utan att hela garderoben brakar sönder. "Antonius"-varianten våldade jag isär igår kväll och dumpade i soprummet. Skitpryl! Borde dumpat den för längesen och besparat mig själv en massa humörsvängningar, haha.

Längtar som fasen till lönelördan (räknat ner dagarna i flera månader nu), då blire spelning på Henkan! Tjiho!

2011-11-09Wye Oak - Civilian


Finaste låten på länge, den går på repeat på högsta volym och jag får rysningar varenda gång! En låt som jag faktiskt inte trodde att jag skulle hitta eftersom det bara var delar av den i trailern till säsong två av The Walking Dead. Utan text dessutom. Men efter lite googlande fick jag bingo!

Idag har jag vart ledig. Mår bättre men kroppen är trött, precis som igår. Jag vill till IKEA, rensa garderoben, pilla ihop en ny tavla, pimpa mina tavellister med ljusslingor..osv. Men kroppen orkar bara stå och gå en kort stund så jag har legat å slappat i soffan. Glott på Sons of Anarchy (yes, nu hatar jag Clay om möjligt ännu mer!) och The Walking Dead (yes, Daryl är fortfarande favoriten!).


Snart kommer lillebror! Å han har med sig mormors blomma och mina grejer jag fyndade i helgen. Gött med sällskap!
Igår var Malin här lämnade Nova och tog med mig ut på promenad. Guld värt!

2011-11-07Olle Nyman - Don't let those bastards reel you inDet är fan inte lätt att försöka funka när det känns som att hela insidan gått sönder.
Min krigsförklaring mot vårdcentralen idag gav iallafall resultat. Men det är ju själva fan att jag ska behöva käfta med dem för att de ska inse allvaret och få tummen ur arslet.

Helgen hos familjen har vart bra, även om jag var trött och ledsen mest hela tiden. Mamma och pappa slutade tidigare i fredags, kändes bra att få lite extra tid. På lördan gick vi på loppis, fikade och shoppade på nån gård ute på landet. På eftermiddan blev det middag med hela familjen.
Söndagen var ingen bra dag. Jag antar att det är medicinen som gör att allt känns mycket jobbigare just nu. Jag hoppas att så är fallet, för då vet jag att det går över snart. Pappa hjälpte mig leta upp min barndomsväns grav och jag tände ett par ljus. Det är kanske 11 år sedan jag sist såg honom och vi kände väl inte varann så väl egentligen. Men han var alltid snäll mot mig, även när de andra inte var det. Och på något sätt har det känts viktigt att leta upp hans grav. Nu är det gjort och det känns bra. Grymt bra.


2011-11-02Steppenwolf - Born to be wild


Sorry, känner själv att det blivit ett par riktigt cheesy rubriker de senaste inläggen, haha. Men jag hörde denna nyss på School of rock och låthelvetet fastna i hövvet.

Ett jobbpass kvar innan jag tar helg och drar hem till la familia! ♥

Nu kan det få bli kallt å jävligt ute (fast helst inte) för jag har köpt årets mössa. Samma stajl som förra året, fast denna är mönstrad och har öron. ;) Skulle gjort ett leifigt bildspel, men jag blev för lat.