2011-09-21Bring me the horizon - Chelsea Smile


Som sagt, det finns alltid en tanke bakom låtvalet


Jobbdag nr 6 av 6 betades av idag och nu ser jag fram emot fyra dagar ledigt! Väskan är packad och senaste avsnittet av Sons of anarchy är nerladdat så jag har nått att glo på när jag sitter på tåget. Jag längtar hem! Satan va jag saknar min familj (som kommer få tillökning i början på nästa år!!!).
Imorgon ska jag kika in hos syrran och leka med Leon tänkte jag. Sen hoppas jag på att få kura upp mig i soffan mellan mamma och pappa framför TV:n. Bland det bästa jag vet!
 
Eftersom det bara regnat senaste månaden (månaderna?!) så gick jag å köpte mig ett par stövlar. Lite för dyra kanske, men jag kan inte hjälpa att
Replay gör snygga pjucks?! Tycker jag förtjänat dem med tanke på hur många år av mitt vuxna liv som jag gått runt med blöta fötter!2011-09-11Sahara Hotnights - Alright alright (here's my fist, where's the fight?)


Låtvalet får stå för det aktuella humöret, som alltid.

Igår va Reb här en sväng. Äntligen lyckades vi få våra scheman att klaffa! Så jag fick en uppdatering om vad som händer i hennes liv och dessutom en klippning. Denna gången fick hon äran att kapa luggen på mig. Rätt gött att slippa allt hår som hängde framför ögonen! 


2011-09-07Leaping Lulu -
The Blood of Cú Chulainn


För en månad sedan såg det ut såhär på mitt golv:


Tidningsurklipp i alla former. Jag sparar allt jag tycker är fint, som ger inspiration, och sätter in det i mina pärmar/böcker. Men den här gången bläddrade jag inte för att ta död på lite tid. Den här gången hade jag en plan! Och jag har ingen aning om vart den kom ifrån och hur snabbt allt faktiskt skulle gå!
En månad senare har större delen av lägenheten gått från "bohempunk" till "romantiskt porrigt" (som Petra beskrev det). Orange/rött/rosa har bytts ut mot lila/svart/vitt och jag älskart! Igår köpte jag mig en egen slagborr (för övrigt en favoritleksak) och gjorde slag i saken (höhö), borrade upp mina tavellister bland annat.


Så här blev det:

1. Jag hoppas på att få lite utökning i madonna/ängel-samlingen snart.
2-3. De 18 tavlorna fick plats! Däribland mitt senaste tillskott, en spegeltavla.
4. "Faster pussycat" fick borras upp, vanlig betongkrok visade sig va fail.

Två ramar och en spegel ovanför schnögg-soffan. Och så mitt bästa loppisfynd på länge; soffbord för 150:-, värt!


Som om det inte var nog så har jag pimpat mitt skrivbord också:

Idag har jag legat på soffan och glott på Boondock Saints, därav val av bild. Spelar ingen roll hur många gånger jag ser den där flmen, den är så äckligt jävla bra och gör mig pepp av nån anledning.

Inledningen till Boondock, musiken ger mig gåshud!
Massa goa skådisar också; Norman Reedus, Sean Patrick Flanery, Willem Defoe och Billy Connolly.


2011-09-05The Coffinshakers - Back from the grave


I fredags blev det lite förkrök hemma hos Tarzan innan det bar av till Pustervik för att se Coffinshakers (och förbandet, The Archers, som var oväntat bra).The Archers lirade grymt go musik!


Peppade som få inför Coffinshakers

   
1. The Archers. 2-3. Följt av The Coffinshakers. 4. Malin digga!

  
1. Pöss 2. Malin & Tarzan dricker bärtz.2011-09-02Coffinshakers - You call it graveyard (I call it home)


 

"Back from the grave"! Deppet är borta och har istället ersatts med nån slags mani. Uppe i varv, glömmer bort att äta och har hundra planer och idéer snurrandes i huvudet.
Min enda lediga dag denna veckan och än så länge har jag mest gjort nytta. Slog upp ögonen halv nio imorse trots att Malin sagt åt mig att sova ut. Jag har diskat, städat, hängt om tavlor, mätt den blivande tavelväggen, spacklat gamla hål och satt en spik i nagelbandet (inte så farligt, men tydligen tillräckligt djupt för att det skulle blöda). Så nu sitter jag här med Bambi-plåster på "fakkfingret" och några nytagna bilder på min pimpade lägenhet.

Om några timmar ska jag mota upp Malin, aka Maggan, för att dra till Tarzan på lite förfest innan det är dags för Coffinshakers på Pustervik!!! Äntligen ska jag få se dem! Fan vet hur många gånger jag missat dem. Å Crämertz, jag önskar att du hade kunnat joina.. ♥
Mattan är på plats, tung som satan var den!
Fruktansvärt go att borra ner tårna i.


Halltavlan, "Faster pussycat", hamnade i sovalkoven tillsammans med Fisens fina tavla.
Och de vita spetsgardinerna har bytts ut till svarta.Mitten: Foto inköpt i Paris
T.h: Två av mina egna tavlor. Berlin-collaget och psycho nurse hängdes upp i hallen.


Nova sniffar på spegeln som ska hängas upp mellan två tavlor i samma stil.


Jag behöver 3 tavellister till mina 18 nya tavlor