2011-04-28




50 cent - In da club
(som blev ledmotivet för festen)


Åh, fy fasen va jag längtar tebax till Lule... Saknar Mami Cammi, Pappa Patti och deras gullunge Milou. När jag landade i torsdags kändes det skitskumt, hade svårt att tro att det verkligen gått typ ett år(?!) sen jag var där sist. Det var precis som att jag aldrig lämnat Lule. Hade en grymt bra påskhelg där uppe. Promenader, 30-årspartaj, tårta, filmkvällar, pyjamasparty varenda kväll och go-jävvla-mat (jag lider numera av renkötts-abstinens)! Och även fast C inte drack en droppe på festen vare som att hon var lika bakis som oss andra på söndagen, vilket var skitkul för jag tror vi fnissade mest hela tiden.



Tror jag diggar den där leksaken minst lika mycket som Milou :)

  
Långfredagspromenad in till schtaan med Camilla, Nina, Magda och Milou.

  
Tredje bilden; Lillfamiljen bor alldeles intill "Mordor"

  
Större delen av gänget möttes upp vid lunch för att dra iväg å bekanta sig med diverse vapen. Och dom flesta kom tillbaka med blåmärken på högerarmen, haha. Magda höll dessutom på att skjuta sig i foten. Tror det var lite hillbilly-stuk på hela grejen ;)

  
  

Magda och Pat


Maten var schweinigt god! Kan bero på att det var en kock som lagat den. Vi fick snittar och välkomstdrink. Snittarna var grymt goda trots att det var lax i. Då har man fan lyckats, haha! Huvudrätten bestod av renkött (om nom nom) och potatisgratäng med go sås! Till efterrätt fick vi chokladmuffinsbotten med kaffeost, hjortron och karamellsås.



Sen blev det fri aktivitet, dvs groggblandning, beer pong, dans och tjöt. :) Och det här kan nog va den fulaste dansbilden ever! Men kul vare, lite svårt att hänga med i svängarna bara.



Jag vill tillbaka!


2011-04-16



Confide - Such great heights



Petra kommer in på lagret och vill mig nånting.
-Marlene..?
-Petra..?
-Ja?

När jag använde samma frågande tonfall blev hon förvirrad och trodde att jag ville henne nått. Haha, vi höll på att garva ihjäl oss. Kul start på dagens jobbpass! :) Jag har alltid roligt när jag jobbar med Petra för hon är så virrig och pratar på om precis allt! Ett exempel från förra veckan:
-Jag kommer ju från Kalmar så jag brukade åka till Gotland. Det är ju ganska nära. Eller inte SÅ nära. Men det är ju närmre än det är härifrån.


Jag inbillar mig att jag är pigg idag. Men faktum är att "hjulet snurrar men hamstern är död". Jag har sagt fel massa gånger, tryckt på fel knappar och varit klumpigare än vanligt. På ett par minuter hann jag dundra knogarna i handfatskanten, höften i dörrkarmen och svepa förbi en vass hyllkant med pannan. Det sistnämnda hade kunnat gå riktigt illa, men jag klarade mig med nån millimeter!

Just nu sitter jag å väntar på Ninut. Vi ska käka gott och raka katt, haha. Igår kväll kom Fisen hit med öl och ostbågar och hade pyjamasparty. Och om några dagar bär det av till Cammi, Patti, Milou och Esteban uppe i Lule! Så om det är någon som känner sig manad att skjutsa mig till Landvetter vid 5:30-snåret på Skärtorsdan får du gärna hojta till! ;)

Känner mig gladare. Har slutat grubbla för stunden. Och igår gick jag en (lång)promenad hem från jobbet, det tog 70 minuter, precis som jag räknat ut.

Tjoflöjt!



En (spikrak) tumme upp!


2011-04-12



Helltrain - My Little Stars



Det är lite svajigt i humöret just nu. Ena stunden är jag hur glad som helst och i nästa vill jag bara dra täcket över huvudet. Ganska förvirrande. Men i det stora hela är allt bra. Jag trivs på jobbet för första gången på evigheter. Har knaprat färdigt på penicillinet och hoppas att jag varit sjuk tillräckligt mycket senaste tiden för att slippa skiten i flera år framöver, haha.

I lördags blev det Henriksberg och "Fredag den 13e" med Ninut. Och efter nån timme dök Marcus upp. Han och jag gäspade ikapp sista timmen. Sen drog vi till BK för chili cheese. Och Nina tryckte i sig burgare nummer fyra på ett dygn samtidigt som hon skulle dra ett exempel på norrlandsdialekt och klämde ur sig ett segt "Uschäcktaa...meen deet brinneer". Lagom dragen och väldigt trött satt jag och skratta så tårarna rann.

På söndan var vi taggade som fan, Nina och jag. Vi lekte turister på älvsnabben (som faktiskt blev dagens höjdpunkt) till Eriksbergshallen för att gå på tatueringsmässan. Men vi blev riktigt besvikna när vi betalat 150:- var och klev in på mässan. Världens minsta lokal, några bås och skitlite folk. Vi gick två varv, på 20 min..max, och drog därifrån. Nina var trött och åkte hem. Och jag hade siktet inställt på munkar och ostbågar...och cola. Kände mig depp och gråtfärdig utan att veta varför. Orkade inte sitta kvar på bussen hela vägen hem så jag hoppade av tidigare och gick sista biten. Men istället för att sitta hemma å "tröstäta" gick jag över till Coffe å kolla på fotboll. Mycket bättre!


  




2011-04-05



Carla Bruni - Le ciel dans une chambre




Spikade upp katt-tavlan jag fick av mamma i födelsedagpresent. Den passa fint ovanför det bruna lilla skåpet. Ska leta efter nån liten hylla att ställa fågeln på också. Nu har jag 36 tavlor hängandes/liggandes på mina 26 kvm! 18 av dom har jag gjort själv. :)

Köpte blommor igår, i brist på annat att göra. Glaskrukorna såg lite tråkiga ut så jag piffade till dom litegrann. Pimpade dom med lite tapet. Klockan i fönstret var farmors och "monstret" intill fyndade jag på Emmaus för några år sedan.


Lyckades filma Nova också när hon pysslade med sin nya hobby; titta på TV.



2011-04-04



Royal Republic - Underwear




Fan, va gulliga ni är! Tror aldrig jag har blivit gratulerad av så många på en gammal hederlig namnsdag, haha. Till och med farbror Hasse ringde. Det är stort! :)

Jag är fortfarande sjuk men för rastlös för att vila. Så jag va uppe tidigt å har fått hur mycket som helst gjort. Har till och med köpt blommor och tvättat fönstrena! (Vårstädning kallas det visst). Nu fattas bara att en random måsjävel skiter ner fönsterrutan, precis som förra året. Kanske uppdaterar imorrn med lite bilder.

Nu får jag dra upp det här inlägget så Crämertz kan sluta kalla mig sölkorv!


Vårfräsch!?


2011-04-02


Hela gårdagen kändes som ett enda utdraget aprilskämt. Det började redan på natten. Somnade ett och vaknade tre med fruktansvärd värk i ena örat. Kändes som att huvet skulle gå i bitar. Det gick givetvis inte att somna om så jag var helt enkelt vaken fram till dess att det var dags att hasa ner från sängen och åka in till stan för första jobbdagen i Femman.
Två timmars sömn var inte tillräckligt. Och värken i örat hade inte släppt. Men jag gjorde mitt bästa och tycker att det gick hyfsat bra ändå. Hörseln va fucked up så folk lät skitkonstigt, typ som när dom förvrängt en röst på TV för att personen i fråga vill vara anonym.
Jag fick iallfall tid på vårdcentralen, efter mycket om och men. Dubbelsidig öroninflammation och en dunderkur penicillin. Plus en tillsägelse att inte använda tops nå mer. På väg hem började ena ögat klia och rinna och nån timme senare kunde jag konstatera att jag fått ögoninfammation också. "Living the dream! Wooohoo!"


Kenny med "pink eye"


Trots dunderförkylning nummer fyra inom loppet av fem månader så mår jag fiiint! Även om det kanske inte verkar så i det här inlägget så är jag rätt pigg å glad. Faktiskt. :)