Bad boy..?


Pappa satt å schtekte intill granen när jag fick syn på dessa..:


Det är julafton och han har tydligen tagit på sig finstrumporna dagen till ära?!


- Min sista fix!

Tog min sista halva Zolpidem inatt. Nu är de slut, framöver får jag se till att somna på egen hand. Men det ska nog gå. Dessutom har jag bestämt mig för att lämna in min ångestdämpande medicin. Den ligger bara här och skräpar. Har vägrat ta den sen i våras och klarat mig fint.

Nu ska jag krypa ner å glo på
Eddie Izzard's "Stripped".



Eddie


Julvaka med lillebror...


Och han kallar mig poser?


Lillebror med kniven i näven. Är man i getto-Väsby så är man. ;)


Minnesförlust?

Det börjar närma sig ett nytt år. Tanken är att jag ska sammanfatta 2009 här på bloggen sen. Minns ganska tydligt vad som hände, månad för månad. Alla utom en. Februari var som bortblåst ur minnet. Jag kollade dagboken, men inte ett ord skrivet under februari. Kollade bilder, men det fanns bara ett fåtal...på lägenheten och mitt hår(?!).
Då kom jag på att jag sparat alla gamla inlägg. Började läsa och insåg varför jag valt att glömma bort just den månaden. Det var ingen bra månad.

Men så tänkte jag att resten av året var ju ändå okej? Men när jag fortsatte läsa mina gamla inlägg så visade det sig att jag inte alls var så munter som jag vill minnas.
Depressioner, ångest, läkarbesök, sömnproblem, alldeles för mycket alkohol och ensamma långa nätter tillsammans med mina hjärnspöken.

Det var långt ifrån upplyftande läsning och jag önskar att jag kunde känna att jag kommit ur den där skiten nu. Men jag är fortfarande kvar i den, mer eller mindre. Jag är så less. Så less på att vara den jag är.



Och apropå det, på lördag är jag ledig därav utgång imorgon. Jag är törstig och hoppas att Fisen är det med. Jag vill dra till Pustervik, men har alldeles för lite cash för att pröjsa 100:- för att komma in och hänga av mig jackan. Så kanske blir det nått 20 kronorshak, typ Rockbaren eller Diamond dogs? Fast Andra lång funkar ju det med, men där är det ju alltid så jävla trångt!


Vinter = fylla

Det blev tyst här några dagar, har haft fullt upp och det är skönt. I torsdags blev det karatefylla med Clas Ohlson-gänget. En av killarna skulle lira på Sticky med sitt band så jag hakade på. Gratis inträde och happy hour.
Peter flippade när han insåg hur billigt det var.
-Det är som i Grekland ju!?! Nio Jäger! ..och två öl!
Tre av dom shottarna var tydligen till mig och eftersom jag inte skulle jobba på fredagen sänkte jag dem utan att tveka.

Raglade hem vid tolv, haha. Passade på att skicka några sms. Läste igenom dem morgonen därpå och konstaterade att det bara var hyfsat vettiga meningar och sånt jag faktiskt står för i nyktert tillstånd också. Jag är alltid fruktansvärt klar i skallen oavsett vilken fylla, tack o lov. Annars hade jag haft ångest som alla andra. ;)

Det kändes som att jag skulle däcka med en gång jag kom hem. Men jag borde insett vid det här laget att alkohol får mig att vrida och vända på mig ännu mer innan jag till slut däckar. Så jag gjorde käk och kollade på Americas Funniest Homevideos för att få upp humöret lite.
Har för mig att jag vaknade vid fyra och tänkte att jag kanske borde spy. Vaknade ett par timmar senare och insåg att jag klarat mig.

Till min stora besvikelse väcktes jag vid elva av ett jobbrelaterat sms och efter mycket om och men begav jag mig till jobbet. Men när jag dök upp insåg chefen att jag var ett vrak (jag hade försökt förmedla det innan jag gick hemifrån) så hon fick ringa in någon annan.
Hade en rejäl träningsvärk också, måste berott på allt flängande på dansgolvet med Dan. Dessutom misstänker jag att jag lyckats slå i smalbenet under kvällen, svullet och med ett stort blåmärke.
Gör mig alltid illa när jag är ute?!



För övrigt har jag haft en bra jobbhelg. Hoppas kommande veckan flyter på lika smärtfritt. Sen är det ju i princip JULAFTON! Jag har längtat som fan efter att få träffa familjen, trycka julmat och komma "hem" ett par dar.


Fanfanfan (02:35:13)




"
Fanfanfan det skulle varit du"


Nya gadden?!

Sammanfattningen av helgen uteblir idag med. Jag är förbannat trött. Tänkte mest bara visa hur nästkommande tatuering(ar) kommer att se ut. Tror iallafall att jag besämt mig. Dessa ska ev pryda insidan av mina handleder:



Design: Saira Hunjan


Ska väl ändra om den lite i färgerna och kanske nått band som slingrar sig istället för pärlorna. Eller kanske ha bådeoch? Tre månader kvar! För om allt går som det ska sitter jag hos Kalle den 11:e mars.

Planer för resten av veckan...
Imorgon: Bio med Frugan.
Torsdag: Contra på Sticky
Fredag: Snutjävel på Henkan..någon?
Lördag-Söndag: Jobba jobba!

Nä, nu ska det här miffot sova. Adios!

..aka "Miffo"

Kan nån tala om för mig när i helvete jag kommer få svart på vitt att jag gör rätt val i mitt liv? Jag har alldeles för taskigt tålamod för att orka vänta på något slags bevis på att jag gjort rätt. Försöker gå på magkänsla utan att tänka för mycket. Fattar snabba beslut. Som jag senare ligger och grubblar över, mitt i nätterna.



För övrigt blev jag mobbad på jobbet idag. Vakten, som jag ansåg vara min vän, får syn på nya frissen.
-Har du klippt dig?
-Japp!
-Miffo...
-Shit, helt plötsligt hör jag inte ett ord av vad du säger.

Jag är iallafall nöjd. Jag har äntligen klippt håret ungefär så som det var för några år sen, har ju saknat den här frissen. :)




Får se om jag skriver några ord om helgen senare i veckan, just nu är jag för trött.

Ciao ciao

Har klippt musmatta

Åh va gött det ska bli med en återställare i form av glöggbål om några timmar, haha. ;)

Åkte hem till Reb igår kväll. Pimpla vin och babblade samtidigt som hon klippte mig (min vän råkar vara frisör!). Så nu har jag kort hår på ena sidan igen. Vi mötte upp Fisen och drog till Rockbaren. Fisen gillade frisyren men när jag kallade det snaggade området för "musmattan" ville varken Reb eller Fisen klappa mig i håret nå mer.

Nu måste jag röja lite för här ser det ut som ett bombnedslag och sen är det julbord och utgång. Sweet!


Göttans!

Tjo!
Nu har jag snart tvättat klart och ska in till schtan för att möta upp Frugan och boka tid hos Kalle. :)
Senare ikväll lutar det åt förfest hos Reb och siktet är inställt på Rockbaren, sweet!

Puss, haj!


Mitt "blåmärke" kommer sitta där resten av livet! Hell yeah!

Fan va gött, nu är jag ledig fram till måndag och väldigt pepp på julbord och utgång (x2?)!

Stod och prata lite med en av vakterna på jobbet och jag berättade att jag skulle boka ny tatueringstid. Med en gång får jag den där blicken som egentligen bara föräldrar kan ge en. Ni vet den där blicken man får när man har gjort eller är i färd med att göra nått dumt.
-Tatuera inget mer på armarna. Då kommer du alltid vara singel.
Jahapp, om inte en enda kille kan acceptera mig och mina tatueringar så är det illa. Men jag antar att jag får leva med det då, haha! Om man ska tro på honom så finns det tydligen ingen marknad för gaddade tjejer. Vilken tur att jag redan gett upp den där relations-biten då.

Men faktum är att bara idag har jag fått två komplimanger för tatueringen och det var av den äldre generationen. Tanten varnade mig för att tatuera mig i svanken och jag försäkrade henne om att något sånt skulle jag aldrig göra.
Mannen tyckte att det var en riktigt fin old school-gadd och vi pratade en längre stund. Jag berättade om min plan att ha lila hår och tatueringar på gäddhänget när jag är 70 bast. Han bara garvade och höll med om att det lät som en suverän idé, haha.

Visst har jag fått ett par negativa kommentarer (bl.a. en gubbe som sa att mitt "blåmärke" skulle sitta kvar livet ut. Det är väl knappast hans problem?) men majoriteten har ändå varit positiva. Folk är nyfikna och ställer frågor. Och jag tycker det är kul.
Tänk att det fortfarande är en så stor grej, det här med tatueringar?

Nu ska jag slappa..! :)

Hjärnsläpp..igen + lista

Perkele, klockan är bara fem och jag vill sova..! Va uppe med tuppen imorse och har bara gjort vettiga grejer sen dess faktiskt. Förutom när jag gick och muttrade fula ord för mig själv när jag insåg att jag glömt köpa smör, för ANDRA dagen i rad!? Tror jag börjar få hjärnsläpp igen. Ni vet..då man ställer mjölken i skafferiet eller tar fram busskortet när man ska åka hiss.

Resten av veckan ser rätt gooo ut faktiskt;
Imorgon: Jobb
Fredag: Tidsbokning på Reb ta2s och på kvällen räknar jag med fylla på Rockbaren alt. Sticky.
Lördag: Julbord med jobbet på Henriksberg. Gött! Jävlar va jag ska svulla! Kanske en liten fylla här med?
Söndag: Bakis ;)

Sweet med ledig helg!



Henriksberg


Uppdatering 21:00

Avsluta meningen:
1. Jag har insett att min senaste kyss var: …efterlängtad.
2. Jag lyssnar på: nått svammel på tv.
3. Jag pratar: ibland alldeles för mycket och ibland alldeles för lite.
4. Jag tycker om att: bli kliad på ryggen (i vår familj säger vi iofs killa) och pussad på.
5. Min bästa vän är: alldeles för långt bort.
6. Min första riktiga kyss: var fnittrig.
7. Jag avskyr när folk: säger saker de inte menar. 
8. Kärlek är: jävligt komplicerat.
9. Jag kommer alltid att: älska musik.
10. Jag är hemligt förälskad i: Hemligt? De flesta brukar veta vem jag diggar.
11. Sist jag grät var: över en vecka sen kanske?
12. Min mobiltelefon är: inte speciellt modern tydligen.
13. När jag vaknar på morgonen: ligger jag kvar å drar mig tillsammans med kattskrället så länge jag bara kan.
14. Innan jag går och lägger mig: säger jag gonatt till Frugan.
15. Just nu tänker jag på: vad jag ska tatuera härnäst.
16. Bebisar är: helt ok så länge dom e tysta och snälla.
17. Idag har jag: varit på undersökning, handlat, hälsat på T på jobbet (saknar dig gömman!), städat lite, bokat tvättid, försökt hålla mig vaken…
18. I kväll ska jag: gå å lägga mig tidigt! Trött som ett as.
19. I morgon kommer jag: jobba..
20. Jag vill verkligen: en massa saker! Ha ett förhållande, tatuera mig, ta körkort, börja på ett nytt jobb, köpa tv, resa, gå på massa goa spelningar, träffa familjen, köpa band-tishor (Tysta Mari, Snutjävel, Nitad, Horrorpops, Rancid m.f..), hitta snygga accessoarer till nyårsoutfiten.. MER PENGAR!!!