27/8


Idag är vi uppe tidigt! Passade på att ta en bild på Nova när hon låg å schtekte i solen.
Just nu är hon långt ifrån lugn. Jamar, kutar runt, hoppar upp i sängen och ner på mig och in under sängen... Hela tiden med en galen blick. Tror jag ska jaga henne lite, så hon blir trött!


Nova kinesar i solen


26/8


Jag är väl inte alltid så bra på att visa min uppskattning. Men ni är några stycken som verkligen ställt upp senaste veckan. Frågat hur jag mått, lyssnat när jag behövt prata av mig, strosat runt i stan och slagit mig i minigolf. Ni vet vilka ni är och till er vill jag bara säga; Tack som fan!Idag är jag ledig, småförkyld, allergisk och lite uttråkad. Och vad passar bättre då än att lyssna på musik. Finns så mycket go musik och just nu blire mycket svenskt, som t.ex;
Sista sekunden, Tysta Mari, Masshysteri, Tommy Gustafsson & the Idiots (citatet ovan är från deras "Sometimes hell is what we need"), Prins Carl, Twopointeight och Subwaste. Alla utom Prins Carl finns på Spotty.

Länkade ju till Adam Nilssons (Tysta Mari) myspace i vintras, men den är för jävla fin den där låten så jag kör en favorit i repris. Klicka här! 

Nu blire dusch, käk, "Bevvan" och kanske en garderobsrensning...igen.


2nd class citizen til the day I die


20/8

Det har varit en hemsk vecka, alldeles för mycket verklighet och sorg. Och det enda jag vill är att allt ska va bra igen. Jag vill vakna och bli lättad över att all den här skiten bara varit en dröm. Men hela den här sommaren verkar ha haft ett tema; människor som lämnar oss alldeles för tidigt.

~VILA I FRID~


16/8Go-jävvla-låt! "Bring the rope" med Tommy Gustafsson & The Idiots. Hittade den när jag hittade Subwaste's goa "Warehouse". Bägge två finns på Spotify. Har du inte Spotty? Synd för dig! ;)

Pusu ja hyvää yötä!

P.S: "Sometimes hell is what we need" D.S

Just ja, idag blev det en sväng till gymmet och efter det lunch med Mattias. Jag gillar att va ledig!

6/8Jag och Nova kom hem från vår semesterturné igår. Faktum var att jag var så varm och trött när vi väl kom innanför dörren att jag krängde mig ur kläderna och la mig mitt på mattan. Fem minuter senare var jag uppe på benen igen. Satte igång en av mina nyinköpta Give em the boot-plattor och började packa upp.

De två första dagarna var det sol och bad. Men sen verkade det inte finnas nåt stopp på regnet och det blev utflykter till "byn", Borlänge och Insjön.
I Borlänge lyckades vi pruta ner ett par skinnpjucks från Diesel till halva priset och jag tjacka två Give em the boot-plattor för att stilla mitt musikbegär.
Vi drog vidare till Insjön där jag, lillebror och svåger gick lös på DePalma-sortimentet i en outlet-butik. Precis när jag nöjt mig med två tishor fick jag tips om att de fått in jeans också. Efter mycket om och men blev det även ett par Depalma-jeans medräknat på kvittot som slutade på 700:-. Värt som fan!

Framåt helgen vankades det utgång, men jag bangade. Jag va trött, grinig och opepp. Jag stannade i "stugan" med mamma och pappa och nattade syrrans grabb strax efter tio (alldeles för sent).
Vi läste "Nasse Puh" och Leon erkände för mig att han inte kan uttala "r".
-Jag kan inte säga "äjj"..
-Kan du säga Robin?
-Jobbin.. Nä.

När jag förklarat för honom att han blandat ihop Nalle Puh's och Nasses namn så svarade han med ett charmigt garv. Lillkillen har skön humor, jag gillart!

Nån dag när jag lirade musik i vardagsrummet kom Leon springandes och undrade vad jag lyssnade på och började skutta runt. Inte nog med att han har humor, han diggar grym musik också. Här röjer han till Dropkick Murphy's: