30/6


Flogging Molly - "Float" (
lyssna på youtube)

 


 

Hemkommen från Lule och dags för en uppdatering kanske? Jag börjar med WCR. Lider för tillfället av svår skrivkramp så bilder och bildtext får tala för sig helt enkelt.


 


   
Therese och jag chillade på en gräsplätt innan dom goa spelningarna drog igång.

 
Tummen upp för alkohol och cheeseburgare.

  
Vi kollade lite på Bruket, i brist på annat.
Glömde zooma ut, därav närbilden på två flugor.
Jag ser ut som ett Leif på samtliga bilder, men det bjussar jag på. ;)

  
Philip dök upp lagom till det var dags för Sista Sekunden att gå på scen.
Åh, va braaa dom va!


"Åldras med stil"

  
The Specials va asgrymma! Jäkla skönt gung på dom där gubbarna.

  
Bad Religion firade 30 bast och x antal färre hårstrån på pallet.
Philip gjorde en Robin Hood av sin mössa.

(Och ungefär här glömde jag bort att fota?!)


Therese gillart! ;)


Sista sekunden, Flogging Molly och The Specials stod för de bästa spelningarna under WCR 2010. Flogging Molly lirade "Float" som gav mig gåshud. Så fin att jag nästan började lipa.
Dropkick och Bad Religion va också bra, men jag tror jag hade alldeles för höga förväntningar för att de skulle platsa i topp tre.

Philip drog med oss in i folkmassorna. Och när vi fick nog av allt röj där framme letade vi oss ut till Niklas som stod längre bak. Och Warren fick en snabb kram innan jag drog vidare i min jakt på en Sista sekunden-tisha. Vi drog hemåt strax efter Hives började lira. Jag skulle hem och packa klart och dessutom upp och iväg till Landvetter vid sex morgonen därpå. Mer om den trippen senare i veckan...



16/6


Imorgon smäller det! Bad Religion, Flogging Molly, Dropkick Murphys och SISTA SEKUNDEN! Göttigt! Fixade armbandet igår så att jag ska slippa stå och köa i onödan vid insläppet, sweet!


Nä, jag har egentligen inte alls tid att sitta här. Det ska städas, packas, gymmas, handlas, katt ska lämnas och fan vet allt jag ska hinna idag?!

13/6


Vilken go helg jag haft! Och för en gång skull tog jag med mig kameran OCH fotade rätt flitigt. Jag brukar alltid glömma att jag har kameran med mig. Men jag har bestämt mig för att bättra mig på fotofronten.

Fredagen spenderade jag med Reb, Fisen och Peewee. Först hängde vi på Karisma och skrattade åt vad snorungarna hade på sig. På väg till Sticky gjorde vi ett stopp på 7Eleven. Fisen va hungrig och i väntan på att hon skulle äta klart roade sig Peewee med att rita en penis på fönstret med sin läppglans, haha.
Efter några turer upp och ner för trappen stannade vi till slut nere i helvetet. Goaste musiken och goaste människorna. Vi dansade tryckare, moshade och skötte oss så exemplariskt att ingen blev utkastad den här gången. Kameran användes flitigt, så resultatet blev över 100 bilder. Typiskt nog fick jag inte med mitt och Martins klädbyte på bild.


  
Fisen, Peewee, jag och Reb.
  
Någon av flickorna överraskade mig med en "under kjolen"-bild, haha.
   

   
Peewee är inte så oskyldig som hon ser ut på alla bilder.
   
Jag och Reb tog en sväng om nere i Helvetet.
På sista bilden ser det ut som att hon gett mig en smäll på käften.

  
Fisen roar sig med Peewees hår, hon verkade inte ha något emot det.
   
Terror! Martin kittla och Reb fota.
  



Lördagen var rätt lugn i jämförelse med fredagen. En stund efter att Martin stuckit kom min favoritfrisör Reb på hembesök för att trimma min s.k. musmatta (den på huvet alltså). Och ett par timmar efter att hon åkt dök Therese upp med massa cider. Sen mötte vi upp hennes brorsa och drog till Henkan för att spana in Koffin Kats. Jag säger bara en sak; Ståbas is the shit!
Självklart tog jag med mig kameran igår med!


   
  
Först på scen var Suicide syndicate, dom va helt ok.
Tvåa på scen var Sista skriket, dom skippade vi helt...
  
...sen kom Koffin Kats! Go spelning, mycket röj (och grymt schnögg sångare)!
Dessvärre hade jag helt fel skor på mig så jag höll mig i bakgrunden.



Min kamera funkade rätt bra att filma med också:


Koffin Kats m. låten "Her name was rock n' roll"


10/6



Imorgon räknar jag med utgång! Och på lördag vill jag till Henriksberg å se Koffin Kats, nån som e på?

En vecka kvar till West coast riot! Hoppas, hoppas, hoppas att det blir apgött väder så man slipper släpa med sig tröja och grejer.

Nu ska jag iväg till gymmet!


9/6


Långa och många dagar på jobbet har resulterat i dålig uppdatering. Men det har inte hänt möe sen sist. Den enda avvikelsen från vardagen var hänget utanför Ullevi med Niklas i lördags kväll. Green day lirade och jag hade höga förväntningar. Men ljudet var kasst och låtarna utdragna och de gjorde misstaget att låta fans sabotera en av mina favoritlåtar (givetvis en gammal Dookie-dänga). Men det var kul ändå. :)

Just ja! Mamma och pappa har gått från gifta särbos till gifta sambos. De har iofs bott ihop sen ett halvår tillbaka, men i helgen flyttade de in i ny, gemensam bostadsrätt. Jag gillart! Är ruskigt nyfiken på hur den ser ut!

En jobbdag (nummer 6 av 6) kvar den här veckan, sen ska jag njuta av att vara långledig torsdag-måndag, sweet!


Åh, va kär jag var i Billie Joe (t.v.) när jag var 12 bast, haha!


3/6



 


Först och främst; Grattis Pinhead på födelsedagen!
Gymdag nummer tre denna veckan. Och det känns. Gött e det!
Nu kan jag slappa med gott samvete. Sitter och lyssnar på dagens skivköp
Smash it up - Not aiming just swinging. Egentligen var jag ute efter Tysta Mari's första platta och nått med Sista sekunden. Men så blev det alltså inte.

Såg Smash it up i höstas samma kväll som Tysta Mari lirade på Sticky. Och det tar emot att säga det, men det var mer fart i Smash än i Tysta. De sistnämnda verkade småtjuriga och avslutade sin spelning ganska tvärt. Dom kanske alltid gör så? Jag vet inte. Det gav inga pluspoäng hos mig iallafall. Ett band som visar oengagemang är ruskigt avtändande.
Men jag tycker fortfarande om deras sound. Helt klart.

 


1/6


West coast riot drar igång om 16 dagar! Igår tog jag mig tid att sitta ner och lyssna på de banden jag kände att jag inte riktigt hade koll på. Checkade spelschemat för dagen och det lutar åt att jag står och diggar följande band:


Förutom de självklara banden så är det stor prio på
Sista sekunden för min del. (Dagens rubrik är en Sista sekunden-låt). Noll prio på The Hives, Brute och Runawaydroid.. Hövva ösch. Hives är okej, men jag tycker inte de hör hemma på WCR.

Idag har det varit galet fint väder! Jag och Fisen möttes upp på gymmet redan klockan nio imorse. Jag cyklade 40 minuter, joggade 10 och körde lite armar och mage. Äckligt glad och hurtig idag! ;)
Sen drog vi hem till Fisen och solade. Det är grym utsikt där i Lunden. Man ser typ hela stan. Hade definitivt kunnat tänka mig att bo där!

Nu ska jag kolla upp den där kursen! Tjo!