25/4

Kom hem nyligen, egentligen borde jag varit hemma för en timme sen. Men strax innan min hållplats fick jag för mig att jag skulle väcka tjejen framför. Hon hade däckat. Tanken var bara att kolla så hon inte missat sin hållplats och att säga till henne att stänga sin väska som stod öppen på sätet intill.

För det första var hon mer väck än jag trodde. Stackarn visste inte ens vart hon befann sig och sa gång på gång att hon höll på att få panik. Jag försökte lugna henne och vi hoppade av vid sjukhuset. Då var planen att placera henne på nästa spårvagn in till stan (eftersom hon hade åkte så in i helvete fel). Men hon totalvägrade och humöret började gå från förvirrad till irriterad och otacksam.

Men jag vägrade samtidigt att ge mig. Kunde ju inte bara dumpa henne mitt i ingenstans? Till slut fick hon fram mobilen och ringde någon taxi-snubbe som lovade att hämta upp henne inom en halvtimme.
Under den här halvtimmen hann vi prata om mycket. Hon var less på det mesta; på att bli kallad känslig, på festandet, på killar... Och jag kände igen mig i allt. Vi satte oss inne på akuten en stund för att slippa frysa och efter ett tag hade jag lyckats få henne att garva åt hela situationen.

Hennes taxi kom och jag promenerade hem. Jävligt glad över att ha lyckats hjälpa henne!

Hoppas den här karma-grejjen funkar så jag får lite mer flyt snart.

23/4Resultatet av experiment med kamera och photoshop.

Min minimala lägenhet ser ännu mindre ut på den här bilden, haha.
Dom där spetsiga armbågarna är f.ö. grymma att ha på spelningar ;)Har fotat lite kläder och skor som jag ska försöka kränga på Tradera. Och om någon timme blire gymmet (för fjärde gången den här veckan). Lite småsugen på att sätta mig på Andra Lång och bara slappa och snacka.
Har dessutom gett mig fan på att det ska bli en grymt lyckad ledig helg. Reb ringde igår för att lägga upp en plan för lördag; klippning , teater, kröka. Givetvis räknar vi med att Fisen hakar på. Peppat!
På söndag hoppas jag att jag får träffa Frugan. Har inte sett henne på tre månader. Hon har en tendens att fly stan nån gång per år.

Nu ska jag glo klart på Beverly Hills 90210, hehe. Brandon håller just på att trilla ner för ett stup, spännande spännande! ;)

16/4Försöker skaka av mig det gamla, vill ha in nytt! Någon stor förändring. Är fortfarande inne på flytt-tankarna. Men vi får se vad det blir.

Har massa grejer att se fram emot;
- Ledig hela helgen nästa vecka (då ska jag ut!)
- Frugan kommer äntligen hem från fjällen!
- Nya tatueringar 4/5, ajaj! :)
- Mamma och pappa kommer och hälsar på (i år behöver de inte hjälpa mig flytta, hehe)
- Speedway-gp på Ullevi med pappa och Mattias
- (Misconduct på Sticky)
- West coast riot med Therese!
- Upp till Crämertz i Lule!
- Ett par semesterveckor

Hoppas på fler turer med motorcykeln också. Rickard körde runt mig i onsdags. Fan va gött det pirra i magen när vi gasa på i 130! För att inte tala om kurvorna! Älskart!13/4
Jag är glad och mår bra, samtidigt som något tynger mig. Något som jag faktiskt borde släppt för längesen. Men det är svårt att släppa något som jag aldrig riktigt fick nått grepp om.


12/4

Jag och Fisen har känt varann i lite mer än ett år och det är först nu hon kommit på vad jag är för djur. En del männsikor påminner ganska tydligt om t.ex. häst, räv eller mus. Andra är lite svårare att klura ut. Men idag fick jag alltså min dom.

Motiveringen:
Gången påminner om ett hunddjur. Bestämda, markerade ögonbryn. Sneda ögon som upplevs som ljusa fast de egentligen inte är det.

Djuret:
Varg.

Sweet


12/4


 


Jag är fan hungrig och hade definitivt kunnat trycka i mig en sån därn potatisburgare nu!


8/4Mina leopardmönstrade sängkläder kom idag, grr!Trött som fään trots att jag inte ansträngt mig speciellt mycket. Var nog säljmötet på tre timmar som körde slut på mig. Mycket info att ta in, info som förhoppningsvis kommer underlätta mitt jobb och spara tid!

Veckans höjdpunkt so far va videosamtalet med Crämertz häromkvällen. Snart bär det av till Lule, ska bara tjacka sån därn ögonbindel så jag kan sova under så pass ljusa nätter. :)

1/4

Glöm inte vad det är för dag idag!...förutom Skärtorsdag då. Jag tänker iallafall inte gå på några aprilskämt! Bloggen tar påsklov..so long på ett tag!