21/10


Jag var inte glad igår när jag slog upp ögonen och första tanken var att ”idag kommer jag bli utskälld utan att jag gjort något fel”.  Och jag hade rätt. Jag stod där och tog emot skit, personangrepp och var bara…lugn. Personen mitt emot var långt ifrån lugn och eftersom utskällningen inte hann avslutas får jag resten nästa vecka. Det känns som en krigszon och ingen går säker. Nog om det...Promenaden hem, i mörkret, blev lite mer spännande med massa skrik och hetsig musik i öronen i form av Bring me the horizon. Som en skräckrulle i light- format. Motvind, konturer av människor och skum belysning.
När jag väl var hemma och öppnade dörren höll Nova på att smita ut. Jag peta in henne igen och vädrade lite. ”Va nookka’re??”
- Det luktar spy..? sa jag och tände lampan. Ajjemen, där låg två stora och en liten kräk på mattan. Dessutom hade hon lagt en liten pizza i min säng, tack för den!


Efter att ha torkat kräk och bäddat om sängen slog jag på datorn. Kikade in på NS en sväng och fick ett meddelande från nån kille med en hundvalp som presentationsbild. Han skrev en tre rader lång mening utan punkt, komma eller frågetecken. Jag nämnde det för Niklas och han skrev ett svar åt mig som jag ivrigt skickade vidare till "Hundvalpen":

”Hej! Trevligt att råkas. Har aldrig chattat med en hundvalp förut. För en hund skriver du väldigt väl. Kan inte vara lätt att manövrera med tassar på ett tangentbord, och bara för det tänker jag ha överseende med den totala avsaknaden av interpunktionstecken i ditt meddelande. Tyvärr måste jag avböja din önskan till en kontakt mellan oss då jag anser att "gaddningar" på djur, speciellt unga djur, inte är speciellt humant. Voff på dig min fyrbente vän och hej då!”

Haha! Skön diss :) Jag blev dessutom tipsad om fler så nu väntar jag på att nån dude med en bil-bild ska skriva. Och nej, ingen annan är serös på NS så varför skulle jag vara ett undantag?


18/10


Blääää...! Jag är så jävla förbannad. Så jävla less. Och just nu hade det varit så äckligt skönt att bara kasta sig in i en moshpit. Bara släppa allt och få ut lite aggressioner. Det var ett år sen sist nu. När jag kom hem från
Raised Fist-giget med en lättare hjärnskakning och halvkrossad armbåge. Okej, det behöver ju inte gå så vilt till. Jag hade nöjt mig med en lagom vild mosh just nu. 

En sms-diskussion fick mig att snea igår. Ringde mamma direkt när jag klev av vagnen, tänkte att det skulle hjälpa att prata om det. Men nä, det har gått ett dygn och jag är fortfarande förbannad. Jag gick hem och satte knytnäven i kudden.

I vilket fall så föll det sig naturligt att lyssna på lite arg musik med diverse svordomar idag. Och inget annat än Bring me the horizon's "It never ends" duger...Anton verkar ha gått och lagt sig... Får ta och terra Andreas, skryta om hur bra(?) det gick på quizen, haha. 28 poäng! Det är 11 mer än sist. :)

17/10

(
Anti-Flag - Ever fallen in love...)

I fredags blev det Metalquiz på Sticky med Martin och Alb och lite annat löst folk som joina. Det var kul, trots att ingen av oss hade nån vidare koll. Vi fyllde iallafall i alla svarsrutor (och hela bordet med bärs). De svaren vi inte kunde fick helt enkelt bli "DIO". Det blev många rutor med "DIO"...
Sen drogs stämningen ner en aning, jäkla triangeldrama som jag inte bett om att få delta i. Drog mig undan, höll mig i bakgrunden. Satt mest å lipade, inte för det som hände just då egentligen. Bara kändes som att det var dags att tömma tårkanalerna. Och varför inte passa på när man har nån som sitter å tröstar?

Frugan konstaterade idag att jag har blivit blödig. Berättade för henne att en av våra stammisar som jag varit orolig för i flera månader dök upp förra helgen. Han fick världens kram av mig och sen höll jag på att börja lipa. Och på Volbeat-spelningen rann tårarna när "Fallen" drog igång (förbannade depp-text!). Som tur var så körde de den låten bland dom sista. Peppet försvann litegrann efter det nämligen.

Men mitt gråtande har nog att göra med allt som hänt senaste tiden, blev för mycket för att kunna stänga av.


10/10Haft låten i huvudet sen imorse, en gammal favorit med Magnus Carlson (Weeping Willows) och Elin Ruth Sigvardsson; Saviour


8/10

Ikväll smällere! Volbeat är i schtaan och det ska förfestas, röjas i Scandinavium och partajas ute på stan. Gött ska det bli. Jag är trött men pepp. Tro det eller ej, men jag har faktiskt redan vart på gymmet och Systembolaget och dessutom slängt in första lassen med tvätt i maskinerna. Fördelen med att inte sova hemma, får alltid så mycket mer gjort.
På bolaget kom jag dessutom på att pappa (som är whiskyholic) tipsat mig om att det skulle släppas en whisky/cola-blandning på burk;
Black grouse + cola. Jag hitta den och köpte ett par stycken. Om nom nom!

Längtar till ikväll när jag får dra på mig min nya klänning och fixa frippan!
Vi ses...


6/10Det här med att lägga sig tidigt var inte riktigt min grej. La mig för att läsa vid tio, släckte lampan en timme senare och var ganska så övertygad om att jag skulle somna. Men nä, nu sitter jag här. TV:n är på, datorn likaså och på Spotify går Patti Smith's "
Because the night" på repeat...
Hungrig är jag också och har kokat ägg. Men ett ägg sprack och jag ångrar surt att jag inte saltade vattnet. Ett tips jag fått men inte följt.

Något har hänt. Jag ligger vaken och kläcker idéer till tavlor, smycken, inredningsdetaljer... och fan vet allt. Det driver mig till vansinne! Jag har ingen plats för mer tavlor och vad gäller inredningen skulle jag behöva ett nytt projekt, typ en flytt. Kreativiteten är på topp men jag får inget gjort, förutom på silversmidet.

Som om det inte var nog börjar abstinensen efter en ny tatuering komma krypande. Jag vill göra en ny...nu, nu, NU! Den här gången lär det bli rätt stort och en slags fortsättning på den första jag gjorde (gypsy-bruden på armen). Och eftersom jag gillar fåglar så lär det bli en eller ett par stycken på skulderbladet/ryggen.
Ska försöka att inte välja något motiv av Saira Hunjan den här gången. Kikade lite på The Family Business sajt och det hade kunnat vara nått:


 
M. Coppoletta     D. Azaldegui   


    
 
Juergen Eckel (länk) & Saira Hunjan (länk)


5/10


Det blev en bra helg även om jag var trött som en gnu. Sov dåligt natten till lördag. Eller jag sov nästan inte alls. Låg och halvslumrade när telefonen ringde, sammanlagt pratade vi i över en timme. Och det kändes som ett bra snack. Och jag somnade till slut, vid sjutiden.
Tre timmar senare drog mobilen igång mina tre olika larm och jag snoozade så länge jag kunde. Trött och lite frusen mötte jag upp Nina på Järntorget för att shoppa. Det blev inte mycket till shopping trots sex timmar på stan?! Vi köpte mest grejer att äta; sushi, gigantiska kanelbullar och lite grejer på Hemköp. Men det var kul. Vi var så trötta att vi skrattade åt allt!

Jag tog vagnen hem, kröp ner i sängen och sov en timme. Sen drog jag till Henriksberg för att möta upp Niklas. Vi bärsade och såg några halvdåliga band. Efteråt gick vi å käka på nåt 7 eleven-liknande hak intill. Där satt vi ett bra tag och garvade åt folk och kassörskan ska ha fett med cred för sitt glada humör.
Det tog en timme att ta sig hem. Eftersom jag inte orkade springa till vagnen fick jag spendera 20 minuter på en bänk i Brunnsparken. Väl hemma gick jag å la mig, trött och frusen och nöjd, och måste ha somnat ganska omgående för kort därpå väcktes jag av telefonen som skrek "THAT'S YOUTH!! THAT'S ALL!!". Och en stund senare hade jag sällskap.

Klockan två på eftermiddan slog jag upp ögonen. Förflyttade mig till soffan och läste en stund innan jag bestämde mig för att vila ögonen lite till. När jag vaknade var det kväll och jag hade lyckats missa LA Ink..big suck.
Så, nu har jag vänt på dygnet. Tack å lov att Elin också sitter uppe och ugglar om nätterna så jag har nån att ordbajsa med!

Mamma ringde idag (eller igår kväll snarare). Jag blev så glad! Saknar min familj som fan trots att det inte var speciellt längesen vi sågs. Men med pappa har jag en oplockad (valfri) fågel. Snabbvisit i Gbg utan att hälsa på sin bästa dotter, skämmes! ♥