26/12


...en tankeställare faktiskt, å jag har funderat på textraderna många gånger. Inte fan kommer jag nån vart om jag tillåter mig själv att må dåligt över nått/nån som jag faktiskt klarar mig bättre utan! Ingen idé att ligga paralyserad och bara glo i taket. Finns så mycket annat att göra, så många andra att träffa! 
Idag har jag haft en grym jävla dag. Jobbat snabbt och effektivt och dessutom lyckats hålla humöret uppe nästan hela dan trots all stress. Jag drog raka vägen från jobbet till gymmet å fy satan va jag saknat det där stället. Cyklade som en idiot och tömde huvudet på massa skit. Kändes så äckligt skönt och imorgon ska jag dit igen. Woop woop!

Veckan är full med jobb. Men utöver det blir det en sväng på schtaaan med Nina. Och nyårsfirande med goa människor och stans bästa utsikt! Sen är det inte långt till BMTH lirar på Trägårn. Kanske lyckas jag ta flyget till Lule och får va med på Milous dop i februari?
Boka tatueringstid måste jag göra också, för nu kliar det i kroppen. Dags att köttas, haha. Måste sitta i stolen och känna den där nålen i huden igen! Jag har andra planer också; ny frippa å grejjer. Nu jävlar blire åka av!


Dan före julafton fick jag äran att va barnvakt åt syrrans grabb. Han gör mig alltid på bra humör! Vi kollade julkalendern, Charlie & Lola, fikade och så filmade jag givetvis Leon när han sjöng och hoppa runt. Här är ett (av många) klipp:


Vad tycker du?
Postat av: Yvonne

"Brabo",Marlene.

2010-12-28 @ 09:20:05
Postat av: camilla

Låter super Marre! Och shit så söt han är Leon!

2010-12-28 @ 22:04:49
Postat av: Leon

aäåoimnzxcbcbvfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffqgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.Bajs och prutt och kiss.Puss och kram från Leon

2010-12-30 @ 09:41:16

Vad tycker du?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback