2011-08-14Dedikerad till Frugan ;)
Queen - Don't stop me now

 


Jag har världens finaste vänner och jag har fått träffa rätt många av er under den sensate veckan, som varit grym! Men för er som inte orkar läsa finns det lite bilder längst ner.

I måndags blev det soffprovardag med Frugan. Först drog vi till Mio där jag hittat en skinnsoffa som jag kärat ner mig i och efter det bar det av till IKEA för att sitta i flera soffor. Det var det roligaste IKEA-besöket någonsin. Jag låtsades ha eget kontor där jag intervjuade Susanna, men var inte speciellt seriös utan satt mest bara och snurrade på min tjusiga kontorsstol. Och i "min" lägenhet skulle jag visa henne min skivsamling, men när jag drog ut en rockabillyskiva ur cd-hyllan satt den fastlimmad med 5 andra fodral. Susanna slängde sig på en dubbelsäng i en snygg pose och ett "Tjennare mannen!", haha.
Jag kom hem med 11 nya ramar, två par gardiner och lite annat bös som jag tyckte skulle passa hemma.

På onsdagen bar det av till Jönköping med Frugan för att plocka upp den där fina skinnsoffan från Mio som jag hittat på Blocket! Hon kör sexigt min fru. Avslappnat, lite för fort (enligt hastighetsmätaren, inte enligt mig) men ändå ansvarsfullt, haha. Soffan gick precis in i bilen, vi gjorde high 10 och körde glada därifrån med "We are the champions" i högtalarna.
Att få ur den ur bilen var en annan femma och jag skrattade så mycket att jag höll på att pissa på mig. Men nu står den här å det är enbart på grund av Susanna. Hade inte fixat det utan dig göllet!

Torsdagskvällen spenderade jag med Malin hemma hos Therese och hennes familj som fått en liten tillökning. Hur jäkla söt som helst det lilla livet, även om han inte var alltför lycklig i armarna på mig. Och Cornelia är alltid lika go som erkänner att hon pruttat vid matbordet och klippt i sin Mamma Mu-bok.

Fredagen började lite segt men kom igång framåt kvällen. Jag hann hem en snabbis mellan jobb och utgång, men fick inte så mycket gjort då jag fastnade i centrum med Coffe och Marcus. Var ju tvungen att höra hur dom haft det i Hvar där jag var för några veckor sedan.
Plockade upp Malin på jobbet och drog till Biljardpalatset för att möta upp Niklas och hans kollegor. Och efter det blev det Sticky (för första gången sen typ mars?!). Men jag drog därifrån vid 1 för att sätta mig på trappan utanför Karltex med någon jag inte träffat på evigheter. Vi pratade, lyssnade på musik och frös. Och på väg uppför Avenyn mot Babar fick en snubbe syn på oss och utbrast "Punkare!" och började sjunga på den enda låten han kunde inom punkgenren; "Don't tell my wife! Don't tell my wiiife!"
Hahaha, fan va jag garvade åt det faktum att han fått texten till NoFX's låt "Don't call me white" helt om bakfoten. 

Igår, när jag väl kommit hem och igång, fick jag tillräcklig ordning på lägenheten för att bjuda hem Malin på soffhäng. Det blev mjukisar, ostbågar, cola och "Ronny & Ragge"-race. Precis lagom slappt.

Idag har jag om möjligt varit ännu slappare och hittills bara lyckats pilla bort det svarta nagellacket ur håret och käkat frulle. Gött med ledig helg :)


 

Så här ser det ut hemma just nu. Har lite mer grejer som ska inhandlas och göras och ändras om.


Nya gardiner till sovalkoven, lär blir samma i fönstret vid löning ;)


Nova på nya favoritstolen


Hyllan i sovalkoven. Tavlorna slängde jag ihop 2007/2008


 


Vad tycker du?
Postat av: Camilla

Så fint du gjort! :)

2011-08-14 @ 23:14:48
Postat av: Therese

Riktigt snyggt babe ;)

2011-08-15 @ 22:01:01
Postat av: frugan

<3 allt för dig pälskling!

2011-08-20 @ 23:43:16

Vad tycker du?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback